Frozen 29 Napisano Czerwiec 5, 2023 (edytowany) Pyszne, ruskie, domowe! Takie z okrasą ze śmietaną i Maggi. Czy zechciałby ktoś mnie takimi uraczyć? Edytowano Czerwiec 5, 2023 przez Frozen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frozen 29 Napisano Czerwiec 5, 2023 1 minutę temu, BożaBabka napisał: Jem z pieczarkami. Pyszne ciasto gotowiec. Cienkie. Smacznego. Ja tylko ruskie, ewentualnie z mięsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchacz_rolny 50 Napisano Czerwiec 5, 2023 Uwielbiam ruskie. Jeszcze podlane tłuszczykiem z podsmażoną cebulką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frozen 29 Napisano Czerwiec 5, 2023 2 minuty temu, Puchacz_rolny napisał: Uwielbiam ruskie. Jeszcze podlane tłuszczykiem z podsmażoną cebulką O tak. Ogólnie za cebulą nie przepadam, ale jej aromat akurat tutaj bardzo pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frozen 29 Napisano Czerwiec 5, 2023 4 minuty temu, Qiann napisał: Zrób sobie. Jakbym zaczęła o tej porze to może do rana bym skończyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frozen 29 Napisano Czerwiec 5, 2023 2 minuty temu, Qiann napisał: Wiem, dlatego nie gotuję takich rzeczy nawet o odpowiedniej porze, robię szybkie treściwe dania Gdzie teraz pierogami chcesz się objadać na noc Sorki, sama zjadłam kabanosy 4 szt, ale to wyjątkowo dzisiaj. A tam, i tak to tylko czcze marzenia. Szczerze mówiąc nawet nigdy samodzielnie pierogów nie robiłam, co najwyżej pomagałam... Co to są 4 kabanosy. Na głodnego też nie ma co chodzić spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faccio.cagare 9 Napisano Czerwiec 10, 2023 Jeżeli nie chce wam się lepić pierogów to jawo.pl dostępne na pewno w biedronce... lepsze niż domowe, to nie żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Hanged Man 69 Napisano Czerwiec 10, 2023 Ja sobie właśnie zrobiłem makaron udon z sosem na bazie pomidorów, z dużą ilością pietruszki, curry, papryką ostrą i masłem orzechowym, do tego smażone tofu, pietrucha i trochę sezamu na wierzch. Nażarłem się jak knur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach