mariakatie 75 Napisano Czerwiec 11, 2023 Nie będę opisywać tutaj całej sytuacji, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Niestety przyłapałam faceta na kłamstwie, który przez jakiś czas nie wiedział o tym, że znam prawdę. Niestety kiedy skonfrontowałam się z nim i powiedziałam mu, że o wszystkim wiem on wybuchł gniewem, agresją i złością. Dlaczego mnie obwinia, rzuca się na mnie, skoro to on zawinił ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lex_luthor 119 Napisano Czerwiec 11, 2023 45 minut temu, mariakatie napisał: Niestety kiedy skonfrontowałam się z nim i powiedziałam mu, że o wszystkim wiem Może zrobiłas afere o koperek. Może Twoje powidziałam mu, to było wywalienie jadu, żalu, pretensji i przypomnienie każdej skuchy do 10lat wstecz. Może Twoje postępowanie było powodem dlaczego zrobił tak jak zrobił i nie był dumny z tego ale...gdybys była w porządku to by nie musiał tego robić. NIe wiadomi o co chodzi, opisujesz syt. jakbys była święta i trafiłaś na diabła wcielonego i szukasz pocieszenia. IMO czasem wina leży po środku i sie wkurzył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PokitaViolette 21 Napisano Czerwiec 11, 2023 Klasyczna reakcja niepewnego siebie beciaka. Ale to w sumie nie chodzi o płec, co niską pewnośc siebie. Osoby pewne siebie nie mają problemu z przyznaniem do błędu , czyli wzięciem odpowiedzialności. Tak sie zachowują tylko piiss... Facet do wymiany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicholas Cage 118 Napisano Czerwiec 11, 2023 moze zepsułas mu wizja faceta z teledysku i sie wkurzył bo on juz se miał cos zaplanowane a ty mu to psujesz 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lex_luthor 119 Napisano Czerwiec 11, 2023 25 minut temu, PokitaViolette napisał: Osoby pewne siebie nie mają problemu z przyznaniem do błędu , czyli wzięciem odpowiedzialności. Znasz to z autopsji. Jesteś na kafe jednym z wielu przykładów osoby, która wypala agresją kiedy jest złapana za słowo. Praca nad sobą czyni cuda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach