Kleopatra_123 130 Napisano Czerwiec 12, 2023 Witajcie! Mam pytanie w sumie bardziej chciałabym się, rozeznać w temacie. Mianowicie chciałabym zasięgnąć opinii osób, które przeprowadziły się do Wrocka jak oceniają to miasto, jak się obecnie żyje (zapewne ciężko jak wszędzie w Polsce) jak się tam czujecie, czy ludzie są spoko czy raczej ze wszystkim mają problem. Od około 3 lat odczuwam potrzebę zmiany otoczenia, ogólnie mam pracę, mieszkanie jestem po 30 nie mam żadnych zobowiązań no poza kredytem hipotecznym XDDDD mam poczucie, że stanęłam w miejscu i w obecnym mieście nic więcej nie dam rady osiągnąć, miasto, w którym obecnie mieszkam działa na mnie depresyjnie. Przed zmianą hamuje mnie lęk, że sobie nie poradzę, że niby mam spokojne życie, a wpakuje się w jakieś .... Znajomi i znajome z pracy mają już rodziny, ciężko z kimś nawiązać relacje poza pracą, większość ma swoje zamknięte kręgi. Uprzedzając pytanie, nie kiszę się w mieszkaniu, chodzę na siłownie, wychodzę czasem ze znajomymi czasem uczestniczę w jakichś imprezach plenerowych, chociaż w miejscu w którym mieszkam ciężko o takie.... Podzielcie się swoimi refleksjami, czy warto myśleć o Wrocku czy wybralibyście inne miasto?? Dziękuje z góry za odpowiedz Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleopatra_123 130 Napisano Czerwiec 12, 2023 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach