Luberto 0 Napisano Czerwiec 13, 2023 Znacie w sieci butik, który możecie polecić pod kątem zakupu ubrań dobrej jakości, może mają zestawy, komplety, które warto będzie tam kupić? Jak macie doświadczenie w temacie i jesteście w stanie coś podpowiedzieć to chętnie z porady skorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markdi 1 Napisano Sierpień 22, 2023 Ja polecam Osa Osobista stylistka. Ma bardzo dużo filmików na youtube. Dużo o typach sylwetek, uproszczoną analize kolorystyczną, jak nauczyć się co do Ciebie pasuje. Mi te filmiki bardzo pomogły. Ma też płatne kursy, ale z tych darmowych treści na YT i IG można baardzo dużo się nauczyć. https://twojwymarzonyslub.pl/moda-slubna/ponadczasowe-i-kobiece-szpilki-damskie/ Uważam też, ze w szafie warto jest miec ponadczasowe szpilki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycja8 0 Napisano Wrzesień 20, 2023 Ja kupuje używane, taniej i wiadomo jak będą wyglądać po praniu. A jak mi się znudzą to też wystawiam i mam miejsce na nowe. Ja ma konto na mamrzeczy.pl, patrycja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach