Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Witam, mam pytanie odnośnie moich wyników beta HCG

14.06 14 656,16

16.06 22 150,40

19.06 41 279,46

Wizytę u lekarza w celu zinterpretowania wyników mam w czwartek 21.06 jednak ciekawość nie daje za wygraną.

Chciałabym wiedzieć czy przyrost jest prawidłowy, a może jednak nie, jeżeli nie to co może oznaczać?

Dodam, że 14.06 byłam na USG, które pokazało jedynie pusty pęcherzyk bez zarodka, lekarz na podstawie daty ostatniej miesiączki nie był w stanie określić tygodnia ciąży ponieważ data ostatniej miesiączki wskazywała na 6 tydzień, ale 4 tygodnie temu robiłam test, który wyszedł negatywnie.

4 godziny temu, Kaluska86 napisał:

Witam, mam pytanie odnośnie moich wyników beta HCG

14.06 14 656,16

16.06 22 150,40

19.06 41 279,46

Wizytę u lekarza w celu zinterpretowania wyników mam w czwartek 21.06 jednak ciekawość nie daje za wygraną.

Chciałabym wiedzieć czy przyrost jest prawidłowy, a może jednak nie, jeżeli nie to co może oznaczać?

Dodam, że 14.06 byłam na USG, które pokazało jedynie pusty pęcherzyk bez zarodka, lekarz na podstawie daty ostatniej miesiączki nie był w stanie określić tygodnia ciąży ponieważ data ostatniej miesiączki wskazywała na 6 tydzień, ale 4 tygodnie temu robiłam test, który wyszedł negatywnie.

Przy takich wartościach przyrost jest wolniejszy. Teraz wiarygodny jest tylko obraz z usg.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się