Lola1990 1 Napisano Czerwiec 24, 2023 Hejka! Przez ostatnie tygodnie mój znajomy dziwnie się zachowuje. Przez tydzień, dwa lub trzy mnie adoruje, prawi komplementy, zaczepia, wygłupia się itp. a później totalnie olewa... Przechodzi koło mnie bez słowa, ucieka wzrokiem, unika mnie. Jak jestem gdzieś w pobliżu zaczepia inne koleżanki i śmieje się z nimi w głos...Czemu się tak zachowuje? Przecież nic mu nie zrobiłam... Wkurza mnie to! Wiem, że najlepiej byłoby zapytać go wprost o jego zachowanie, ale jakoś nie mam odwagi. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŻonaNicholasaCage 156 Napisano Lipiec 1, 2023 Poczytaj se że to takie leksju keksiu testujący na tobie red pilla to nawet przestaniesz rozkminiac w ogóle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtuozka fleta 8 Napisano Lipiec 1, 2023 1 minutę temu, Szynszylka napisał: Kiedyś jak byłam młodsza to byłam ciekawa dlaczego ktoś jest pokręcony . Dzisiaj już wiem i wiem że to się tylko pogarsza z wiekiem Na jakiej podstawie tak sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtuozka fleta 8 Napisano Lipiec 1, 2023 Przed chwilą, Szynszylka napisał: Na podstawie własnych obserwacji. Czyli? Konkrety słonko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 1 minutę temu, Mieczbezpochwy napisał: To właśnie miałem na myśli. Znaczy się, internet. Ich zachowanie jest moim barometrem tolerancji. Każdej osobie chciał przypodobać po co, na co, czemu? Lepiej dyskutować tematy gdzie masz przyjemność udzielać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 Przed chwilą, Mieczbezpochwy napisał: Ogór, wybacz. Nie rozumiem co piszesz. Pisze mojej perspektywy, ludzmi obcujesz każdemu podobać? Każdy jest inny podkreślić swoje cechy, nudno i mydło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 1 minutę temu, Szynszylka napisał: Człowiek to nie zupa pomidorowa . Nie wszystkim musi podchodzić... Mamy taki sam pogląd. Żyjemy świecie korzystamy. Patrzenie na kogoś zastanawianie strata czasu. Po drodze dobrze, ominąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 Przed chwilą, Mieczbezpochwy napisał: Przeżywanie siebie, wciąż i wciąż, to dopiero strata czasu. Nie wiem co masz na myśli. Mam charakter dominujący odemnie zależy co będzie nie od innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 1 minutę temu, Mieczbezpochwy napisał: W takim razie zwracam honor Ostatnio byłem reką lekarza, stałem w kolejce zrobiłem porządek, cwaniaki dostać. Ludzie powiedzieli wreszcie ktoś kompetentny, każdy patrzał na mnie abym pilnował/ Przyszedł jakis cwaniaczek mówie idz se na koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 Przed chwilą, Mieczbezpochwy napisał: Prawie jak sam Czak Noris! Jednego chce być pierwszy, niech zajmie kolejkę od świtu, tak swoje odczeka jak wszyscy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 1 minutę temu, Mieczbezpochwy napisał: I miałeś niezły argument w ręku, znaczy rękę w gipsie, co nie? Nie zakończenie leczenia. Życiu trzeba stawiać na swoim inni wycyckają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 Przed chwilą, Mieczbezpochwy napisał: Z kolei jak jesteś za kwaśny to Cię wyplują. Zgadza się ich problem. Każdym problemem przejmować włosy osiwiały, krócej żył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 Przed chwilą, pokraka.taka napisał: Jaką szkole przetrwania, raj na ziemi każdy zje to na co będzie miał ochotę. To co kupi i dostanie slone paluszki. Nie zje obiadu przynajmniej chudsi będziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 4 minuty temu, Mieczbezpochwy napisał: No nie wiem. Wydaje mi się, że jesteś z gatunku tych matek, które zawsze muszą coś poprawić. Nawet gdy jest wysprzątane na tip top. Ale nie sugerujesz, że z uwagi na zły stan zdrowia mam Cię łyżeczką karmić? Podejrzany ten uśmiech Czym przejmujesz może jeść z ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdianek 8 Napisano Lipiec 1, 2023 1 minutę temu, Mieczbezpochwy napisał: Raczej miałem na myśli taką chochlę do zupy Ogór, kobiety potrafią się szybko przyzwyczaić do dobrego Nie przesadzaj póżniej będziesz cierpieć, umieć dawkować, Zje za szybko zaszkodzi, za wolno jej odechce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach