Barnaba 234 7 Napisano Czerwiec 25, 2023 Ręce mi się trzęsą , śnią mi się koszmary , śniły mi się poobcinane palce u człowieka , drugi sen miałem czerwone mięso we krwi i jadło to bydło , świnie. Mam tak jak by wyobraźnię . To jest wszystko przez samotność, nie mogę znaleźć dziewczyny, nie umiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Czerwiec 25, 2023 15 minut temu, lex_ington napisał: co robisz kiedy szukasz dziewczyny? gdzie szukasz? Sympatia , Fun Skan , nic z tego nie wychodzi. Samotność to jest bardzo poważny problem emocjonalny, z tego można wyjść, ale można nie wyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 183 Napisano Lipiec 3, 2023 To jest prawdziwy dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Lipiec 15, 2023 Dnia 3.07.2023 o 19:01, Miaina napisał: To jest prawdziwy dramat. Jeżeli chodzi o samotność to bardzo poważny problem, ale też zależy dla kogo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 183 Napisano Lipiec 16, 2023 17 godzin temu, Barnaba 234 napisał: Jeżeli chodzi o samotność to bardzo poważny problem, ale też zależy dla kogo . Zmienić myślenie żeby pozbyć się problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vi_ka 1 Napisano Lipiec 16, 2023 One mogą być oznaką dużego stresu i napięcia emocjonalnego. Mogą świadczyć o trudnościach w radzeniu sobie z codziennymi wyzwaniami i presją. A koszmary senne przede wszystkim odzwierciedlają ukryte lęki, obawy, emocje, z których nie jesteśmy w pełni świadomi. Mogą wynikać z traumy, przeszłych doświadczeń negatywnych lub konfliktów wewnętrznych które nosisz w sobie. Tych objawów nie należy lekceważyć bo czasami noszą informację o problemach neurologicznych, tarczycowych, niedoborze witamin albo też niepożądanym działaniu pewnych leków, więc w tym przypadku najlepiej będzie skonsultować się z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 7 Napisano Lipiec 16, 2023 6 godzin temu, Vi_ka napisał: One mogą być oznaką dużego stresu i napięcia emocjonalnego. Mogą świadczyć o trudnościach w radzeniu sobie z codziennymi wyzwaniami i presją. A koszmary senne przede wszystkim odzwierciedlają ukryte lęki, obawy, emocje, z których nie jesteśmy w pełni świadomi. Mogą wynikać z traumy, przeszłych doświadczeń negatywnych lub konfliktów wewnętrznych które nosisz w sobie. Tych objawów nie należy lekceważyć bo czasami noszą informację o problemach neurologicznych, tarczycowych, niedoborze witamin albo też niepożądanym działaniu pewnych leków, więc w tym przypadku najlepiej będzie skonsultować się z lekarzem. No nw często nie mogę spać , ale ten problem jest przez samotność, nie potrafię znaleźć dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach