Roy567 546 Napisano Lipiec 15, 2023 wyjasni mi ktos droge od radfemki do laski bioracej muzulmanski slub z obcym Turkiem poznanym przez neta? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duzowiem 134 Napisano Lipiec 15, 2023 I to jeszcze po paru miesiacach gdzie w sumie nawet nie rozmawiaja dobrze we wspolnym jezyku XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kika98 512 Napisano Lipiec 15, 2023 To jakiś bait? :D I co ona takiego zrobiła w sumie, kim jest? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roy567 546 Napisano Lipiec 15, 2023 1 godzinę temu, Kika98 napisał: To jakiś bait? I co ona takiego zrobiła w sumie, kim jest? Byla radykalna lesbijka walczaca z prostytucja a teraz chyba sie jej znudzilo i wybrala tradycje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka202 112 Napisano Lipiec 18, 2023 Dnia 15.07.2023 o 19:26, Roy567 napisał: wyjasni mi ktos droge od radfemki do laski bioracej muzulmanski slub z obcym Turkiem poznanym przez neta? Coooo. Jejku chwile nie obserwowalam i tak się porobiło? XD Swoją drogą czy ona zmieniła nick? Nigdy u niej nic nie komentowałam, jakiś czas temu przestałam followować i nie mogę teraz znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janinka_ 53 Napisano Lipiec 19, 2023 10 godzin temu, Malinka202 napisał: Swoją drogą czy ona zmieniła nick? Tak, adaventurehub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekcyganski 0 Napisano Listopad 5, 2023 wieść gminna niesie, ze ponoć już się z turasem hajtnęła, 8 miesięcy znajomości, ciekawe czy dalej nie rozmawiają płynnie w jakimkolwiek języku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Harpunka 16 Napisano Listopad 7, 2023 Dnia 15.07.2023 o 19:26, Roy567 napisał: wyjasni mi ktos droge od radfemki do laski bioracej muzulmanski slub z obcym Turkiem poznanym przez neta? Nie wiem o kim to, ale podoba mi się ta ewolucja, jakie będzie trzecie stadium rozwoju pokemona? Zakonnica? Prosty x tu x tka? Influencerki coraz bardziej pomysłowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PyesAndaluzyyski 395 Napisano Listopad 9, 2023 Dnia 15.07.2023 o 19:26, Roy567 napisał: wyjasni mi ktos droge od radfemki do laski bioracej muzulmanski slub z obcym Turkiem poznanym przez neta? Tak naprawdę od libki wcześniej... naprawdę uważała się za lesbijkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weniajest 131 Napisano Listopad 12, 2023 (edytowany) Dnia 6.11.2023 o 15:17, pierogi_polskie1313 napisał: Zapomniałam dawno o istnieniu tego konta. No to sporo się pozmieniało. A w najnowszych storiskach widzę jakieś pojazdy po Kalecie xD co tam jej pojechala? K ostro jechala po ludziach ktorzy postuja o Pal. e stynie, jechala z pozycji moralnej i wyzszosci ktora to tak u innych krytykuje lol, domyslam sie ze o to chodzilo? Edytowano Listopad 12, 2023 przez weniajest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach