o_Lenka 2 Napisano Lipiec 17, 2023 Hej, będę tutaj wpisywać postępy z diety opartej głównie na zupach 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano 3 Czerwiec Wyświetlił mi się taki kanał... poprzednim razem zupa ziemniaczana (przypominająca trochę ogórkowa, ale pewnie nie tak kwaśną) a dzisiaj przepis na bulion warzywny który też był tam użyty... fajny przepis myślę, że rzepę można zastąpić młodą kapustą (kawałkiem) a korzeń kurkumy można zastąpić sproszkowaną... bo nie wszędzie wszystko jest dostępne : ) wygląda apetycznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano 3 Czerwiec Takie kostki bulionowe można wykorzystywać do wielu zup... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano 3 Czerwiec Pasternak... bez napisów myślałam, że to pietruszka : ) czyli może być więcej pietruszki... mniejsza z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hagalaz 0 Napisano 9 Listopad Taka zupa może być mnóstwo jarzyn zasypanych płatkami jaglanymi i jęczmiennymi dodatkowo łyżeczka masła roślinnego i zielenina. Na gęsto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach