o_Lenka 2 Napisano Lipiec 17, 2023 Hej, będę tutaj wpisywać postępy z diety opartej głównie na zupach 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2104 Napisano Czerwiec 3, 2024 Wyświetlił mi się taki kanał... poprzednim razem zupa ziemniaczana (przypominająca trochę ogórkowa, ale pewnie nie tak kwaśną) a dzisiaj przepis na bulion warzywny który też był tam użyty... fajny przepis myślę, że rzepę można zastąpić młodą kapustą (kawałkiem) a korzeń kurkumy można zastąpić sproszkowaną... bo nie wszędzie wszystko jest dostępne : ) wygląda apetycznie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2104 Napisano Czerwiec 3, 2024 Takie kostki bulionowe można wykorzystywać do wielu zup... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2104 Napisano Czerwiec 3, 2024 Pasternak... bez napisów myślałam, że to pietruszka : ) czyli może być więcej pietruszki... mniejsza z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hagalaz 0 Napisano Listopad 9, 2024 Taka zupa może być mnóstwo jarzyn zasypanych płatkami jaglanymi i jęczmiennymi dodatkowo łyżeczka masła roślinnego i zielenina. Na gęsto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach