Madisonka 1 Napisano Lipiec 19, 2023 Nie w stosunku do mnie pisze tak ogólnie. Najpierw adoruje widać że mu się kobieta podoba a potem krytykuje publicznie np wygląd a potem olewa. O co tu chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cierń 3 Napisano Lipiec 19, 2023 Chodzi o to, że to menel jest przesiadujący na rynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madisonka 1 Napisano Lipiec 19, 2023 5 minut temu, cierń napisał: Chodzi o to, że to menel jest przesiadujący na rynku Nie to kolega z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
realistaa 25 Napisano Lipiec 20, 2023 15 godzin temu, Madisonka napisał: Nie w stosunku do mnie pisze tak ogólnie. Najpierw adoruje widać że mu się kobieta podoba a potem krytykuje publicznie np wygląd a potem olewa. O co tu chodzi Ano o to abyś była niepewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Lipiec 20, 2023 Dnia 19.07.2023 o 14:05, Madisonka napisał: Nie w stosunku do mnie pisze tak ogólnie. Najpierw adoruje widać że mu się kobieta podoba a potem krytykuje publicznie np wygląd a potem olewa. O co tu chodzi Nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach