Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 Czy wagina istnieje naprawde czy to tylko jakies powiesci fantasy????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzeptUcha 23 Napisano Lipiec 21, 2023 Dostałam dziś litrowy słoik miodu od znajomego gospodarza, więc jesień może przybywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 (edytowany) 1 minutę temu, SzeptUcha napisał: Dostałam dziś litrowy słoik miodu od znajomego gospodarza, więc jesień może przybywać Ja mam z 4 sloiki miodu, co rano pije zielona herbate z miodem i cytryna na chlodno, mniam mniam Edytowano Lipiec 21, 2023 przez Kakek12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzeptUcha 23 Napisano Lipiec 21, 2023 1 minutę temu, Kakek12 napisał: Ja mam z 4 sloiki miodu, co rano pije zielona herbate z miodem i cytryna na chlodno, mniam mniam To miód z tego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 3 minuty temu, SzeptUcha napisał: To miód z tego roku No ja tez mam z tego roku duzo, w sumie to wczoraj wypilem chyba z 2l zielonej herbaty z cytryna i miodem, z 1,5l elektrolitow przed jazda na rowerze, i do tego 0,5 energy drinka, ale jestem nawodniony mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 1 minutę temu, Qwerty83 napisał: haha, może gdzieś tam istnieje za górami, za lasami.. co tam pisałeś nie zdążyłam przeczytać? Co ty z tą panią do towarzystwa robiles? Puzzle układalicie? waginy jej nie zbadalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 Czy ja kiedykolwiek zobacze wagine? Czy cos takiego istnieje naprawde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Proktor 121 Napisano Lipiec 21, 2023 Leżaczka poproś może Ci pokaże swoją plastikową ukochaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 4 minuty temu, Doktor Proktor napisał: Leżaczka poproś może Ci pokaże swoją plastikową ukochaną. Ja teraz jestem na celibacie, i nie chce miec orgazmu Chcialbym miec z dziewczyna orgazm, ale brak mi wiary w siebie, w sensie, ze nie wierze, ze to sie moze zdarzyc... Ja i wagina to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe Codziennie sobie wyobrazam, jakbym dogadzal mojej ukochanej, to bym jej robil tak dobrze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakek12 2 Napisano Lipiec 21, 2023 (edytowany) 20 minut temu, Doktor Proktor napisał: Leżaczka poproś może Ci pokaże swoją plastikową ukochaną. Po kims wagine gumowa czy prawdziwa dotykac, chocby byla umyta i czysta to fuj Chcialbym taka nietknieta piekna waginke, mmm, ahh czy nietkniete piekne waginki istnieja naprawde? Edytowano Lipiec 21, 2023 przez Kakek12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach