Dutch V. Der L!nde 8 Napisano Lipiec 22, 2023 No jestem i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 1 minutę temu, Dutch V. Der L!nde napisał: No jestem i co? To ty ostatnio obrażałeś Nimfetke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dutch V. Der L!nde 8 Napisano Lipiec 22, 2023 (edytowany) 4 minuty temu, Orbot napisał: To ty ostatnio obrażałeś Nimfetke? Ostatnio to ja obrażałem ciebie, a jeśli jesteś ciekaw kto obrażał twoją simp queen, to mam dla ciebie trudną wiadomość... robił to twój kumpel, alkoholik i recydywista Grzesiu Kotarba, który ostatnio zaczął używać mojego avatara i podobnie brzmiącego nicku... ludzie o inteligencji powyżej 50 punktów szybko mnie od niego odróżnią, no ale reszta, wliczając ciebie, będzie się zastanawiać. PS. Jak będziecie sobie pisać z Nimfetą, to zapytaj ją o termin "Honorable correspondant" - ciekawa anegdotka się z tym terminem wiąże, być może cię to zaciekawi, bo ewidentnie ciebie dotyczy... Edytowano Lipiec 22, 2023 przez Dutch V. Der L!nde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, Dutch V. Der L!nde napisał: Ostatnio to ja obrażałem ciebie, a jeśli jesteś ciekaw kto obrażał twoją simp queen, to mam dla ciebie trudną wiadomość... robił to twój kumpel, alkoholik i recydywista Grzesiu Kotarba, który ostatnio zaczął używać mojego avatara i podobnie brzmiącego nicku... ludzie o inteligencji powyżej 50 punktów szybko mnie od niego odróżnią, no ale reszta, wliczając ciebie, będzie się zastanawiać. PS. Jak będziecie sobie pisać z Nimfetą, to zapytaj ją o termin "Honorable correspondant" - ciekawa anegdotka się z tym terminem wiąże, być może cię to zaciekawi... Ale mnie i ją obrażałeś z tego samego konta. A kotarba ma nick Van Szympans i łatwo odróżnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, Loool28 napisał: On ma tu z 50 kont chyba. Nawet Sernik odróżnia podszywy Kotarby w przeciwieństwie do ciebie, upoślaku To był Dutch na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, WetDreamPoka napisał: hehehe, dobrze go tyracie A ty dobrze kradniesz foty. Widzę że tym razem z uśmiechem zajeebałeś bo swoich czarnych zębów się wstydzisz pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dutch V. Der L!nde 8 Napisano Lipiec 22, 2023 1 minutę temu, Orbot napisał: To był Dutch na 100% Po tobie się spodziewałem, że inteligencją nie grzeszysz, nie rozczarowałeś mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dutch V. Der L!nde 8 Napisano Lipiec 22, 2023 (edytowany) 4 minuty temu, Orbot napisał: A ty dobrze kradniesz foty. Widzę że tym razem z uśmiechem zajeebałeś bo swoich czarnych zębów się wstydzisz pokazać Widzisz Przemuś, o Pokusie można napisać wszystko, ale na pewno nie to, że darzy moją osobę jakąkolwiek sympatią... ale jak zauważyłeś nawet ona jest w stanie zauważyć jakiego kreetyna z siebie robisz myśląc, że te prymitywne wys'rywy o Nimfie są mego autorstwa... ja trochę inaczej piszę Przemuś, nawet jak jestem chamski...ale nie spodziewam się po tobie byś takie niuanse był w stanie dostrzeć. Edytowano Lipiec 22, 2023 przez Dutch V. Der L!nde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oinarF 5 Napisano Lipiec 22, 2023 Nieważne sprawy w życiu łyszkowickiego łobuza: 1. Praca, pieniądze, kariera 2. Usamodzielnienie się od matki 3. Samorozwój Ważne sprawy w życiu łyszkowickiego łobuza: 1. Tani alkohol 2. Konta na wykopie 3. Czy ktoś obrażał Nimfetkę 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝖎 𝖙𝖆𝖐 𝖚𝖒𝖗𝖟𝖊𝖘𝖟 5 Napisano Lipiec 22, 2023 𝖐𝖑𝖊𝖘𝖟𝖈𝖟𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖟𝖒𝖆𝖗𝖑𝖆 𝖓𝖆 𝖇𝖔𝖗𝖊𝖑𝖎𝖔𝖟𝖊 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 21 minut temu, WetDreamPoka napisał: piekne mam ząbki co Możesz pomarzyć, szczerbaty JAK UKRADNE FOTO JAK TY TO TEŻ TAKIE BĘDE MIAŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 19 minut temu, Dutch V. Der L!nde napisał: Widzisz Przemuś, o Pokusie można napisać wszystko, ale na pewno nie to, że darzy moją osobę jakąkolwiek sympatią... ale jak zauważyłeś nawet ona jest w stanie zauważyć jakiego kreetyna z siebie robisz myśląc, że te prymitywne wys'rywy o Nimfie są mego autorstwa... ja trochę inaczej piszę Przemuś, nawet jak jestem chamski...ale nie spodziewam się po tobie byś takie niuanse był w stanie dostrzeć. ALE MNIE WYZYWAŁEŚ Z TEGO SAMEGO KONTA CO JĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WetDreamPoka 3 Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, Orbot napisał: ALE MNIE WYZYWAŁEŚ Z TEGO SAMEGO KONTA CO JĄ nieźle cie tyra Przed chwilą, Orbot napisał: JAK UKRADNE FOTO JAK TY TO TEŻ TAKIE BĘDE MIAŁ piekne sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, WetDreamPoka napisał: nieźle cie tyra piekne sa ŁADNE, CIEBIE NIGDY NA TAKIE NIE BĘDZIE STAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WetDreamPoka 3 Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, Orbot napisał: ŁADNE, CIEBIE NIGDY NA TAKIE NIE BĘDZIE STAĆ Dziekuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dutch V. Der L!nde 8 Napisano Lipiec 22, 2023 1 minutę temu, Orbot napisał: ALE MNIE WYZYWAŁEŚ Z TEGO SAMEGO KONTA CO JĄ O proszę, czyli twój kumpel Grzesiu zaczął ci otwarcie ubliżać... zabawne, jak te forumowe przyjaźnie zawierane pod śmietnikami się kończą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 22, 2023 Przed chwilą, WetDreamPoka napisał: Dziekuję. nie masz za co dziękować paskudo bezzębna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
47oo.0o 12 Napisano Lipiec 22, 2023 23 minuty temu, WetDreamPoka napisał: piekne mam ząbki co Możesz pomarzyć, szczerbaty Mnie najbardziej kręcą młode z aparatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieudacznikos pospolitus 12 Napisano poniedziałek o 18:52 Dnia 22.07.2023 o 21:03, oinarF napisał: Nieważne sprawy w życiu łyszkowickiego łobuza: 1. Praca, pieniądze, kariera 2. Usamodzielnienie się od matki 3. Samorozwój Ważne sprawy w życiu łyszkowickiego łobuza: 1. Tani alkohol 2. Konta na wykopie 3. Czy ktoś obrażał Nimfetkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZŁAP-USZATKA 0 Napisano wczoraj o 15:05 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach