M.s 0 Napisano Sierpień 29, 2023 Witam. Chcę zasięgnąć opinii. Pracuje na własnym gospodarstwie. Praca jak praca. Latem jest gorąco przy pracy w polu jak na plaży. Normalnie noszę ogrodniczki lub leginsy i bluzkę lub koszulkę. Ostatni pomyślałam że w sumie to mogła bym nosić jakieś krótkie szorty o top lub górę od bikini . Widziałam tak ubrana dziewczynę na YouTube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Taki strój nie dałby spokoju innym pracujacym Ale czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 W sumie rzadko mnie ktoś widuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Nawet w takim hkladzie nie zastanawialbym sie a nawet skape bikini i piekna opalenizna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Bikini gorączek nie. Myślałam o szortach i sportowym niustonoszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 To normalny stroj ja latem tez chodze kolo domu w sportowych bokserkach na plazy w stringach i po lecie piekna opalenizna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Mieszkam w małej miejscowości i tu raczej nie spotyka się dziewczyn w bikini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Spoko milego opalania przy pracy pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Teraz to już słaba pogoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Ja wykkrzystalem w pelni kilka dni slonecznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Ja nie zdążyłam . Miałam jechać na plażę i jakoś się zeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Ja prace konczyle o 11 w samocbod i nad jezioro tzw dezercja tygodniowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 No to fajnie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Moze nie tak fajnie ale umiem sie zorganizowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Pewnie tak. Ja na plażę wybrałam się tylko 2 razy w tym toku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Biedactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.s 0 Napisano Sierpień 30, 2023 Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukk 0 Napisano Wrzesień 11, 2023 Ja tez dzisiaj po plazingu znany jestem z ucieczek w lato ale coz bywam niezastapiony i moje wloczegostwo jest wybaczane bumelka tez dniowka haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda171983 0 Napisano 15 Styczeń Definytywnie polecam sportowy biustonosz, ja noszę i uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano 12 Marzec a w razie jakiegoś cięcia trawy itd. to ci się nic nie stanie? wiadomo, wygoda wygodą w upalne dni, ale odzież przy tego rodzaju pracy powinna również jakoś chronic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach