pan_kleks 1 Napisano Wrzesień 13, 2023 Wiadomo że każdy z Was ma tam jakieś swoje uzależnienia, też mam nie ukrywam, ale nie to mnie męczy. Czy można się uzależnić od internetu do tego stopnia, żeby siedzieć całymi dniami i nocami dosłownie, czy to w pracy czy w domu, gdziekolwiek. Zakładać tysiące kont, siedzieć i gadać samemu do siebie, mało tego prowadzić wielogodzinne dyskusje samym ze sobą. Wstawać rano i od razu internet, w pracy zamiast pracować siedzieć godznami na nacie na forach, w domu to samo, poza domem pewnie też( wiadomo każdy w tych czasach ma internet w kieszeni). Czy według Was to jest normalne? Pytam, bo strasznie martwię się o kogoś i nie wiem jak pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan_kleks 1 Napisano Wrzesień 13, 2023 Moja przyjaciółka z pracy ma taki problem od wielu lat, martwię się o nią a zarazem dziwię, ma męża i dziecko i takie problemy, pewnie rodzina odchodzi na drugi plan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan_kleks 1 Napisano Wrzesień 14, 2023 Może i o Ciebie chodzi, ona wszędzie jest. Najgorsze jest to że jej się wydaje że ma kuźkę między nogami, bo podszywa się pod facetów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Wrzesień 15, 2023 To nie jest normalne, ale malo masz swoich problemow zeby przejmowac sie jeszcze innymi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan_kleks 1 Napisano Wrzesień 15, 2023 To już nie można przejmować się kimś na kim mi zależało. Po co ta agresja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach