Krzychu1205 0 Napisano Wrzesień 14, 2023 Witam dziś byłem w sklepie obuwniczym i widziałem coś dziwnego. Otóż dziewczyna w wieku 20-25 lat zdejmuje czarne trampki chyba Conversy które miała założone na bosą stopę i przymierza inne buty. Nie wyobrażam sobie nosić butów sportowych bez skarpetek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANDRZEJ 2 Napisano Grudzień 29, 2023 Mnie dziwi że przymierzała buty w sklepie na bose stopy. Moja żona też nosi buty na gołe stopy ( adidasy, trampki itp) nawet teraz gdy jest chociaż kilka stopni na plusie to zakłada pół kozaczki i też bez skarpet. Ale gdy przymierza buty w sklepie zakłada takie rajstopowe stopki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maurentyna 7 Napisano Grudzień 30, 2023 Też zakładam trampki na gołe stopy, jeśli buty są wygodne to nie widzę powodu, żeby tego nie robić. Bardziej dziwni mnie, że w sklepie mierzy buty na swoje gołe stopy, bleee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yerura 0 Napisano 2 Styczeń Nie bez powodu buty ubiera się na skarpetki. W końcu stopy się pocą, a niektórzy mają choroby... Warto o tym pamiętać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda171983 0 Napisano 15 Styczeń Okropne, już sobie wyobrażam co tam w tych butach co wszyscy przymierzają jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izawoj 0 Napisano 2 Maj Ojej ja bym nie chciała po niej przymierzać butów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach