SweetDzoana 0 Napisano Listopad 18, 2023 Po dzisiejszej wizycie u giną i badaniu usg dopochw. wyszło, że mam endometrium grubości 15,2 mm. Do tego oba jajniki bez pęcherzyków. Czy to już koniec szans na dzieci? Mam 39 lat i dopiero teraz poznalam mezczyznę, z ktorym oboje chcemy miec dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Listopad 20, 2023 Dnia 18.11.2023 o 17:27, SweetDzoana napisał: Po dzisiejszej wizycie u giną i badaniu usg dopochw. wyszło, że mam endometrium grubości 15,2 mm. Do tego oba jajniki bez pęcherzyków. Czy to już koniec szans na dzieci? Mam 39 lat i dopiero teraz poznalam mezczyznę, z ktorym oboje chcemy miec dzieci Zbadaj amh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka30 51 Napisano 12 Lipiec (edytowany) Kurcze ,za duże endometrium.Ja mam 48 lat i endometrium 6 mam ale moje jajniki już nie pracują.Urodziłam dziecko w wieku 41 lat Co na to lekarz,może jakieś leki na zmniejszenie endometrium? Teraz dopiero doczytałam że temat jest sprzed dwóch lat Edytowano 12 Lipiec przez Stokrotka30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach