84Michal84 370 Napisano Grudzień 18, 2023 Zycze wam zebyscie wreszcie zaczeli rozniecec w waszych sercach boska milosc, zebyscie podazali za naukami jezusa oraz zebyscie dobrowolnie odopkutowali wasze grzechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monika 4110 Napisano Grudzień 19, 2023 Nie podązam za naukami Boga, bo są zbyt okrutne jak na dzisiejsze czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 704 Napisano Grudzień 19, 2023 Dzięki - spasuję, ciesielka nigdy mnie nie interesowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laska.maska.laska.maska 19 Napisano Grudzień 19, 2023 2 godziny temu, Qwerty87 napisał: a ty Michale spedzasz swieta z zoną i jej siostrą którą onegdaj posuwałeś?? Nie tylko ja posuwal ale takze zaplodnil i ma z nia dziecko, o czym pisal jakis czas temu na ciazowym, chyba z tego co pisal to z zona juz sie rozwiodl, ale nie wiem bo nie przeczytalam calosci bo temat polecial, to bylo z jakies pol roku temu, teraz udaje ze doznal olsnienia i odkryl nowe duchowe zycie, ale moze sam autor by sie odniosl do tematu bo chyba nie chce sie przyznac ze takie zycie prowadzil jeszcze kilka lat temu i sie tu tym chwalil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Grudzień 20, 2023 Dnia 19.12.2023 o 11:26, laska.maska.laska.maska napisał: Nie tylko ja posuwal ale takze zaplodnil i ma z nia dziecko, o czym pisal jakis czas temu na ciazowym, chyba z tego co pisal to z zona juz sie rozwiodl, ale nie wiem bo nie przeczytalam calosci bo temat polecial, to bylo z jakies pol roku temu, teraz udaje ze doznal olsnienia i odkryl nowe duchowe zycie, ale moze sam autor by sie odniosl do tematu bo chyba nie chce sie przyznac ze takie zycie prowadzil jeszcze kilka lat temu i sie tu tym chwalil Dnia 19.12.2023 o 08:25, Qwerty87 napisał: a ty Michale spedzasz swieta z zoną i jej siostrą którą onegdaj posuwałeś?? Wstydu nie macie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach