Nieznana00 0 Napisano 9 Styczeń Dzień dobry , pisze z pytaniem o to jak u was dziewczyny wygląda stosowanie plastrów antykoncepcyjnych a stosunek bez prezerwatyw lub stosunku przerywanego . Zastanawiam się nad tą metodą antykoncepcji czyli plastry ponieważ do tabletek nie mam głowy by pamiętać o nich a poza tym organizm źle znosi tabletki. Chciałabym współżyć z mężem bez prezerwatyw ale coś ciężko mi zaufać wogule antykoncepcji. Mamy już dwójkę dzieci planowanych , proszę o poradę jak to jest . Zazwyczaj wcześniej biorąc tabletki używaliśmy dodatkowo prezerwatyw lub poprostu stosunek był przerwany przy wytrysku . Gdzieś czytałam że nie powinno się stosować dodatkowych zabezpieczeń przy antykoncepcji . Mogę liczyć na waszą wypowiedź w tym temacie ? Nie ukrywam że prezerwatywy nie są wygodne ani dla mnie ani dla męża a wazektomia nie wchodzi w grę . Proszę naświetlcie mi temat bez tabu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano 9 Styczeń 9 godzin temu, Nieznana00 napisał: Dzień dobry , pisze z pytaniem o to jak u was dziewczyny wygląda stosowanie plastrów antykoncepcyjnych a stosunek bez prezerwatyw lub stosunku przerywanego . Zastanawiam się nad tą metodą antykoncepcji czyli plastry ponieważ do tabletek nie mam głowy by pamiętać o nich a poza tym organizm źle znosi tabletki. Chciałabym współżyć z mężem bez prezerwatyw ale coś ciężko mi zaufać wogule antykoncepcji. Mamy już dwójkę dzieci planowanych , proszę o poradę jak to jest . Zazwyczaj wcześniej biorąc tabletki używaliśmy dodatkowo prezerwatyw lub poprostu stosunek był przerwany przy wytrysku . Gdzieś czytałam że nie powinno się stosować dodatkowych zabezpieczeń przy antykoncepcji . Mogę liczyć na waszą wypowiedź w tym temacie ? Nie ukrywam że prezerwatywy nie są wygodne ani dla mnie ani dla męża a wazektomia nie wchodzi w grę . Proszę naświetlcie mi temat bez tabu . Czemu wazektomia nie wchodzo w grę? Czemu Ty masz się poświecać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznana00 0 Napisano 9 Styczeń @fokolokponieważ nie wykluczone że nie będziemy chcieli kiedyś mieć jeszcze jedno dziecko ... Dlatego nie wchodzi w grę wazektomia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano 10 Styczeń 10 godzin temu, Nieznana00 napisał: @fokolokponieważ nie wykluczone że nie będziemy chcieli kiedyś mieć jeszcze jedno dziecko ... Dlatego nie wchodzi w grę wazektomia ... Ach. No to zostają gumki albo hormony. Pogadaj z ginekologiem,nie u kazdej pacjentki plastry zadziałaja. Moze krążek będzie lepszy niz tabletki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniRecepta.pl 0 Napisano 11 Styczeń Cześć, Nic nie daje 100% gwarancji. Plastry antykoncepcyjne to dobre rozwiązanie, mniej obciążają wątrobę i żołądek. Jest to dobra opcja dla kobiet, które planują jeszcze w przyszłości dzieci. Jednak tak jak wspominałam, niestety nic nie daje gwarancji 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomagamyWaborcji 0 Napisano 12 Listopad Witam serdecznie. Dziewczyny posiadam orginalne tabletki które pozwolą Ci przejść pełna i bezpieczna kuracje przywracania cylku miesiaczkowego dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.Tabletki są w pełni orginalne w orginalnych blistrach aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności. Co do ceny zawsze mozemy sie dogadac jestem osoba kompromisową i ugodowa wiec na pewno sie jakos dogadamy Kontakt 512 204 079 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach