CiociaSamoDobro 19 Napisano 9 Styczeń (edytowany) M.K. ma nowego faceta? Przeczytałam plotki, że dlatego tak jeździ do Szczecina, podobno jakiś z wąsem w jej wieku? Szybko poszło, czy ona ma w ogóle już rozwód z pierwszym mężem? Edytowano 9 Styczeń przez CiociaSamoDobro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tylkoczytam 409 Napisano 10 Styczeń To nie facet ona teraz poliamoria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 394 Napisano 10 Styczeń O kim wątek? Bo inicjały nic mi nie mówią. Proszę o więcej podpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiociaSamoDobro 19 Napisano 10 Styczeń 3 godziny temu, Blada napisał: O kim wątek? Bo inicjały nic mi nie mówią. Proszę o więcej podpowiedzi o pierwszej modelce curvy w TM i feministce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamba54 0 Napisano 10 Styczeń A jakieś info o tym co to za typ? Kim jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sołkjutka 504 Napisano 10 Styczeń Szczecin to rzekomo z powodu chorej babci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blada 394 Napisano 10 Styczeń 5 godzin temu, CiociaSamoDobro napisał: o pierwszej modelce curvy w TM i feministce Dzięki, już wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alinka2020 11 Napisano 12 Styczeń ktoś już wie co to za tajemniczy amant T.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamba54 0 Napisano 12 Styczeń właśnie nie, chciałabym wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barzelletta 109 Napisano 21 Styczeń Czy ona już z kimś jest? Bo napisała będąc na tych wakajkach, że czeka, żeby spotkać się z T. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karamba54 0 Napisano 21 Styczeń tak, ma faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eva77 93 Napisano 17 Luty Czy wiadomo co dalej ze studiowaniem psychologii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach