Dks 0 Napisano 22 Styczeń Cześć dziewczyny opowiadam na tik toku historie z życia, anonimowo :) jesli któraś z Was ma ochotę podzielić się czymś, wyrzucić coś z Siebie, tak żeby nikt nie wiedział o kogo chodzi to zapraszam :) mozecie pisać tutaj, albo wysyłać na maila. kaf.anonimowo@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilia40 1 Napisano 22 Styczeń Ja mogę się podzielić swoją historią tutaj: Otóż tak-zmarnowałam sobie życie na 3 letni licencjat jaki jest mi d kitu potrzebny i mnie denerwuje. Chciałam od zawsze coś studiować aby móc studiować a maturę zdawałam dosyć późno więc po tym jak skończyłam liceum dla dorosłych poszłam na uczelnię jaka się reklamowała "w gazecie" i od tamtej pory miałam same problemy z tym wszystkim. Tzn zdałam i ukończyłam tę uczelnię ale żałuję bardzo,że nie wybrałam innego kierunku bądź nie przerwałam tego badziewia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dks 0 Napisano 23 Styczeń Emilia bardzo mi przykro ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach