milli21 0 Napisano 22 Luty Cześć wszystkim. Czy miał ktoś z Was taką sytuację, że badania moczu były dobre a mimo to były takie objawy: ciągłe uczucie parcia na pęcherz, pod koniec oddawania moczu pojawiało się uczucie szczypania? Lekarz stwierdził, że może to być zapalenie pęcherza ale w sumie to nie wie czy to to, przepisał antybiotyk a badania moczu i posiew idealny… Nie wiem już co robić, bo naprawdę nie chcę brać tego antybiotyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 124 Napisano 27 Luty Zacznij brać ale przy tym probiotyk. W razie silnego bólu i niewielkiego oddawania moczu w każdej chwili mozesz jechać na sor założyć cewnik. Ból zaraz minie jak ręką odjąć. Sam cewnik nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milli21 0 Napisano 27 Luty 7 godzin temu, Gretta_ napisał: Trzeba antybiotyk. A czemu taka obawa przed antybiotykiem? Źle znoszę antybiotyki. Poza tym chciałam go uniknąć, nie lubię brać leków Dziwne dla mnie jest to, że badania krwi i moczu są dobre, nie ma żadnego stanu zapalnego a i tak objawy są... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaWas 0 Napisano 6 Marzec To może skonsultuj to z innym urologiem. Jeśli jesteś z okolic Krakowa mogę polecić Ci bardzo dobrego, dr Łukasz Curyło z SCM clinic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach