Zykfryd111 0 Napisano Kwiecień 11, 2024 Dzis rano mama miała operacje histerektomia brzuszna od rana się nie odzywa nie odpisuje na wiadomości od pielęgniarki wiem że operacja się udała ile potrwa taki stan że będzie tak bardzo słaba bardzo się martwię o nią. Ile lerzy sie w szpitalu po takiej operacji lekarze mowia że po 3 dniach dostanie wypis czy wypiszą ja gdy jest tak słaba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aliczek 0 Napisano Kwiecień 23, 2024 Dnia 11.04.2024 o 21:59, Zykfryd111 napisał: Dzis rano mama miała operacje histerektomia brzuszna od rana się nie odzywa nie odpisuje na wiadomości od pielęgniarki wiem że operacja się udała ile potrwa taki stan że będzie tak bardzo słaba bardzo się martwię o nią. Ile lerzy sie w szpitalu po takiej operacji lekarze mowia że po 3 dniach dostanie wypis czy wypiszą ja gdy jest tak słaba? Lekarze znają najlepiej stan pacjentki, więc raczej trzeba liczyć się z 3-ma dniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach