Hdgjkgf 178 Napisano 21 Kwiecień Witam. Pisze z pytaniem co byście zrobili na moim miejscu. Złożyłam wypowiedzenie z powodów zdrowotnych. Miejsce pracy sprawia że co chwilę choruje- szefowa to widzi. Lekarz zasugerował zmianę pracy na próbę. Powiedziałam że składam wypowiedzenie. W skrócie- chciałam być fair w stosunku do wszystkich i tak jej też powiedziałam. Chciałam dociągnąć wszystko do końca i spytałam tylko czy zaległy urlop mogę wykorzystać w czerwcu. Zaczęła się wydzierać na mnie, wszedł inny pracownik i krzyczała przy osobach trzecich obrażając mnie. Wcześniej też zdarzały się sytuacje mobbingowe ale zawsze byłam uległym pracownikiem. Groziła mi że żadnego urlopu mi nie da (przysługują mi ok. 3 tygodnie). W związku z sytuacją myślę o zwolnieniu L4 na cały czerwiec. Bez naciągania faktów dostanę takie zwolnienie- mimo że nie chciałam tego robić żeby nie zostawiać wszystkiego ,,niedokończonego,, jednak po tej sytuacji płakałam kilka dni i postanowiłam że chyba tak zrobię. Czy to będzie szczyt chamstwa- czerwiec jest pełen roboty, czy jednak uważacie że szefowa zasługuje po tylu latach mobbingu żeby zostawić ją na lodzie. Dodam że zawsze brałam nadgodziny i zastępstwa. Pomagałam jej. Mam ochotę chociaż raz się postawić i zrobić to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach