Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 1, 2024 Szukam osoby, która była w naszej paczce. Temat wychodzenie z ciała … i inne. Chce poinformować o śmierci jednego z nas, śmierci naszego kochanego Hg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 1, 2024 Jeżeli pamiętacie ten czas, gdy wiele miesięcy pisaliśmy ze sobą , 6 lat temu. Szukam Modelki , by poinformować ją, ze Hg nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 1, 2024 Widzę, ze tematy umarły i nie ma nikogo a kiedyś tak wiele tutaj się działo . Co się stało z kafeterią, gdzie są ci zwariowani ludzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 1, 2024 Naprawdę nikogo tutaj nie ma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 1, 2024 Będę podbijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 1, 2024 Dalej nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 140 Napisano Maj 2, 2024 Był niedawno temat kogoś sprzed lat, bodajże w dziale ero, sporo osób się odezwało. Wstaw tam ten temat. Ale sprzed 6 lat jest na uczciiwym kilkoro, może akurat Hg nie kojarzą, nie wiem. Stratą czasu jest pisać na jakimś forum kilka lat i sobie wyobrażać, że ma to dla kogoś znaczenie. Znajomych to w realu warto mieć. Mam nadzieję, że Hg tu tylko bywał, nie był piwniczakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaaku 3 Napisano Maj 2, 2024 A kto to jest piwniczkak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saunowicz 217 Napisano Maj 2, 2024 Dnia 1.05.2024 o 21:00, Gość Kafeterii napisał: Widzę, ze tematy umarły i nie ma nikogo a kiedyś tak wiele tutaj się działo . Co się stało z kafeterią, gdzie są ci zwariowani ludzie? Są tematy ,musisz po prostu w nich się udzielać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 3, 2024 Witaj, nie mam czasu się udzielać , kiedyś całymi dniami siedziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeterii 3 Napisano Maj 3, 2024 Sprawdziłam i nie idzie ani jeden temat , inne były prowadzone kilkanaście godzin temu, kiedyś naraz było setki tematów na gorąco a teraz nikogo nie ma, przecież widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaaku 3 Napisano Maj 4, 2024 Jeżeli tak, to czy ktoś prowadzi z nim jakiekolwiek dyskusje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Maj 22, 2024 Witam Nostradamus Devil wrocil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Maj 22, 2024 Hello ja pisałem w tym temacie OBE dawno temu było ciekawie ludzie na poziomie Działo się pozdrawiam Nostradamus Devil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano 16 Styczeń Witam temat był fajny ludzie na poziomie na Caffe się działo ja dobrze pamiętam grono osób z naszej ekipy No i oczywiście temat Wychodzenie z ciała 1 później była druga część Kasiu myślę że dużo osób pewnie korzysta z wasapha czy messengera Mam taką cichą nadzieję że jeszcze może uda się reaktywować jakiś ambitny temat w gronie dawnych naszych znajomych Trzeba by tylko dodać na ogólnym w temacie Poszukiwana ekipa z tematu Wychodzenie z ciała OBE z 6 lat temu Myślę że warto spróbować Pozdrawiam Nostradamus *_*... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach