Ewelina1995 2 Napisano Maj 6, 2024 Zamawiałam na tej stronie wiele razy karmę. Ostatnio jednak moje zamówienie zostało anulowane. To było kilka tygodni temu, a pieniędzy nadal nie otrzymałam na konto. Wiele razy dzwoniłam i pisałam meile z tą firmą. Co gorsza oni twierdzą że 18 kwietnia pieniądze zostały wysłane. Ja dokładnie sprawdziłam konto od 18 kwietnia dalej i mojego moich pieniędzy nadal nie ma na koncie. Napisałam do nich maila, aby mi przysłali potwierdzenie przelewu, odpowiedzi nie otrzymałam jeszcze. I wszystko byłoby może okej, ale czytałam opinie o tej firmie że oni tak robią i pieniędzy nie można odzyskać dlatego ostrzegam. I pytam czy można to gdzieś zgłosić,jest szansa na odzyskanie pieniędzy? Przecież to ogromna sieć, reklamowana wszędzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1995 2 Napisano Maj 7, 2024 Jednak wszystko jest dobrze. Przelew został zaksięgowany 21 kwietnia,tylko w historii ja mam przelew zwrotny w dniu zakupu czyli 14 kwietnia i dlatego tego nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach