Paryz London 1278 Napisano 28 Maj Które youtuberki wróciły do Polski ? Do głowy przychodzi mi tylko Boogoe i Dorriska. Jedni i drudzy - dwojka dzieci i pobudowali się za miastem. Gosia że Świata Gosi był czas, że zjechała do Pl, ale ostatecznie wyemigrowała znowu. Weronika Truszczyńska coś tam kiedyś mówiła nie tyle powrocie do Polski, co o zmienieniu kraju po paru latach, ale chyba się nie zanosi i nadal mamy Shanghai. Anka z Fbb wieki temu coś tez tam przebąkiwała, że możemy wrócili gdy dzieci pójdą na studia, bo studia w stanach bardzo drogie, ale chyba zmienili zamiary. Kretka zdecydowanie nie chce wracać, Marek też. Oleska natomiast odwrotnie, kupiła mieszkanie w Polsce a za pół roku zamieszkała już w Irlandi gdzie mieszka już ze 4 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cappuccino 30 Napisano 7 Czerwiec Mnie to zastanawia jak taka brzydka i gruba baba jak Oleska kogoś znalazła. Może ten jej chłop jest ociemniały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paryz London 1278 Napisano 8 Czerwiec 9 godzin temu, Cappuccino napisał: Mnie to zastanawia jak taka brzydka i gruba baba jak Oleska kogoś znalazła. Może ten jej chłop jest ociemniały? A która z yt jest ładna? A wszystkie mężów mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rielka 116 Napisano 8 Czerwiec (edytowany) Nataliebeautyyy wróciła. Ola Olur też już kilka lat temu. Kornela55 lata temu (ktoś ją pamięta? XD) Edytowano 8 Czerwiec przez Rielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emkawerka99 148 Napisano 10 Czerwiec Dnia 8.06.2024 o 13:57, Rielka napisał: Nataliebeautyyy wróciła. Ola Olur też już kilka lat temu. Kornela55 lata temu (ktoś ją pamięta? XD) Ja pamiętam. Oglądałam i bardzo lubiłam, ale to było lata temu, kiedy youtuberki nagrywały fajne vlogi pokazując codzienność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach