Adam1925 0 Napisano 20 Czerwiec Parę dni temu widziałem jak kobieta około trzydziestu paru lat zdejmuje swoje adidasy, które nosiła bez skarpetek. A na dworze było z 30 stopni jak nie więcej, I to jeszcze te adidasy były podobne do Superstarów a one są skórzane. Albo jak chodziłem do LO to miałem taką nauczycielkę co nosiła adidasy bez skarpetek. Czy jest jakaś nowa moda że kobiety chodzą w adidasach bez skarpetek? Ja noszę adidasy z skarpetkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) Skarpety w obuwiu sportowym, krytym... chronią stopy przed otarciami, odciskami... stopy tak mocno się nie pocą. Może chodzą w stopkach ktore nie wystają ponad obuwie. Edytowano 20 Czerwiec przez marawstala 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1925 0 Napisano 20 Czerwiec 5 minut temu, marawstala napisał: Skarpety w obuwiu sportowym, krytym... chronią stopy przed otarciami, odciskami... stopy tak mocno się nie pocą. Może chodzą w stopkach ktore nie wystają ponad obuwie. Ale jak widziałem jak zdejmowała adidasy i nie miała nawet stopki. Jej adidasy były założone na bosą stopę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, Adam1925 napisał: Ale jak widziałem jak zdejmowała adidasy i nie miała nawet stopki. Jej adidasy były założone na bosą stopę. W takim razie błąd... bez skarpet to odkryte albo jakieś przewiewne obuwie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) Ale można nie wiedzieć... jeszcze kilka lat temu byłam świecie przekonana, że japonki to obuwie które pomaga na problem z haluksami... a wręcz im przeciwdziała : ) a to mega niezdrowe, szkodliwe i niestabilne obuwie. Edytowano 20 Czerwiec przez marawstala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1925 0 Napisano 22 Czerwiec Dnia 20.06.2024 o 20:53, marawstala napisał: W takim razie błąd... bez skarpet to odkryte albo jakieś przewiewne obuwie. A ty jak nosisz adidasy lub trampki, z skarpetkami czy bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 22 Czerwiec 23 minuty temu, Adam1925 napisał: A ty jak nosisz adidasy lub trampki, z skarpetkami czy bez? Jak już zakładam sportowe obuwie to jednak wolę jak skarpeta lub stopka jest... to tak samo jak pamiętam z glanami, skarpeta musi być obowiązkowo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 22 Czerwiec Inny komfort chodzenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam1925 0 Napisano 22 Czerwiec 55 minut temu, marawstala napisał: Jak już zakładam sportowe obuwie to jednak wolę jak skarpeta lub stopka jest... to tak samo jak pamiętam z glanami, skarpeta musi być obowiązkowo. Jakiej marki i jaki model masz adidasy lub trampki? Ja mam czarne Adidas Runfalcon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 22 Czerwiec 18 minut temu, Adam1925 napisał: Jakiej marki i jaki model masz adidasy lub trampki? Ja mam czarne Adidas Runfalcon. Damskie adidasy nie są zbyt ładne... kupiłam jakieś czarne DK https://allegro.pl/oferta/dk-15534-1-cza-r39-15399947625 A wcześniej miałam graceland i były to buty trekkingowe (takie bardziej z nazwy ale bardzo wygodne... niestety nie są już dostępne w sklepie) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1995 Napisano 22 Czerwiec Kiedyś przeglądałam i co jakieś wpadły mi w oko to akurat dział męski : ) Ale teraz takie dostrzegłam i na wypady gdzieś to powiedzmy, że przyzwoite... : ) https://allegro.pl/oferta/buty-trekkingowe-dk-predator-trekking-softshell-38-15256661635 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1148 Napisano 25 Czerwiec Moze im tak wygodnie, co to za problem dla Ciebie wlasciwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach