Urmaj 75 Napisano 27 Lipiec Korci mnie pogadać z sąsiadką tylko matka razraz będzie komentować i myśleć. Oni sprzedają dom i pojedzie zaraz znowu zagranicę i jak będzie kupiec to już może nigdy się nie zobaczymy. Ona by ze mną gadała bo jest towarzyska bardzo. Jakbym dobrze wypadł to nagada wszystkim swoim znajomym coś pozytywnego o mnie i może znajdzie się jakaś frajerka żeby się spotkać. Ona będzie dużo pytań zadawać wsiowa plotkara jak jej babcia. Bym z nią pogadał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 27 Lipiec Arabowie wykupują cukierki krówki w Zakopanem całymi reklamówkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 27 Lipiec Nikogo to nie obchodzi więc idę spać. I tak już straciłem najlepsze lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1207 Napisano 28 Lipiec Masz obsesję na punkcie matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrz komu ufasz 18 Napisano 28 Lipiec Silna więź emocjonalna z matką i cóż na pocieszenie mogę ci napisać że ludzie wiecznie nie żyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach