Puchacz manulowski 4 Napisano 29 Lipiec Nie zdążyłem se ustawić powiadomień na e-mail więc nie wiem, co mi odpisałaś a propos Joanny Darc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1220 Napisano 29 Lipiec Przed chwilą, Puchacz manulowski napisał: Nie zdążyłem se ustawić powiadomień na e-mail więc nie wiem, co mi odpisałaś a propos Joanny Darc Ze to chyba jedyny przypadek w historii uzycia religii w celach politycznych i dobrze, ze w naszych czasach takie rzeczy nie maja miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchacz manulowski 4 Napisano 29 Lipiec 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ze to chyba jedyny przypadek w historii uzycia religii w celach politycznych i dobrze, ze w naszych czasach takie rzeczy nie maja miejsca. Wątpię, żeby jedyny. Nie zapominaj o hiszpańskiej inkwizycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiszpańska Inkwizycja 8 Napisano 29 Lipiec NIKT! Nie spodziewa się! Hiszpańskiej! Inkwizycji! 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach