Heblowanie we wszechświata 8 Napisano 26 Sierpień W tym dwie cegły potrafiące tylko wyświetlić napis sony lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 26 Sierpień 1 godzinę temu, Heblowanie we wszechświata napisał: W tym dwie cegły potrafiące tylko wyświetlić napis sony lol to po co to trzymasz skoro tylko napis wyświetlają? zepsute czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 4 minuty temu, kris888 napisał: to po co to trzymasz skoro tylko napis wyświetlają? zepsute czy jak? Tablet ma sprawny dalej ekran, dotyk, czarną obudowę i baterię Telefon ma sprawny ekran i obudowę Trzymam bo może kiedyś usiądę i uda się odceglić albo sprzedam czy przyda się na części ma brudne leżeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 5 minut temu, __Rym&Cym napisał: ja już się gubię w lore... niby nie ma telefonu a pisze, że dwa umył... a zakładając że nie działąją, to po uuj je myć, zepsute się wywala na odpady elektroniczne... huh. A jak inny stluke to wymienię ekran i wtedy wywale resztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 26 Sierpień 1 minutę temu, Haki rzeczywistości napisał: Tablet ma sprawny dalej ekran, dotyk, czarną obudowę i baterię Telefon ma sprawny ekran i obudowę Trzymam bo może kiedyś usiądę i uda się odceglić albo sprzedam czy przyda się na części ma brudne leżeć? schowaj do szczelnie zamykanego pojemnika, się nie pobrudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 6 minut temu, __Rym&Cym napisał: ja już się gubię w lore... niby nie ma telefonu a pisze, że dwa umył... a zakładając że nie działąją, to po uuj je myć, zepsute się wywala na odpady elektroniczne... huh. Mylem ipada pro i 2x z2 i 1x z4 co używam Plus ten co robi za router wifi To już wszystko było rozlozone mikrofibry chusteczki mokre to Umylem i cegły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 1 minutę temu, __Rym&Cym napisał: zbieractwo może mieć podłoże genetyczne... huh Ja już nie raz sprzedałem części drożej niż kupiłem później sprawne całość... XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 3 minuty temu, __Rym&Cym napisał: zbieractwo może mieć podłoże genetyczne... huh Wszystko ma wartość jak mam jeszcze 4 inne sony to dla samego ekranu na wymianke warto trzymać bo później płac 200 z ebay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 14 minut temu, __Rym&Cym napisał: zepsute się wywala na odpady elektroniczne... huh. Jak masz tablet mi z chin jak masz sony to zawsze wartość trzyma Raz sprzedałem zepsuta konsolę na części za 850 sumujac wszystkie transakcje a potem kupiłem nową za 599 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 26 Sierpień 2 minuty temu, __Rym&Cym napisał: kiedyś kupiłem ps2 za 299 zł przerobioną z zestawem wypalonych gierek na dvd... jak już przypomniałem sobie dziecięce czasy, to sprzedałem ps2 za 299 zł dokłądnie tę samą i kupiłem nintendo wii za... 299 zł... xD zhakowałem ją, ograłem zeldy i mario galaxy, metroid prime itp... sprzedałem ją za... 299 zł XD miałem pół roku grania za free... dzięki allegro No nie lubię gracic ale to na pewno lepiej sprzedać jako ekran baterie i obudowę niż wywalic chyba że naprawdę szkoda czasu na takie tranazkcje ale w mojej sytuacji lepiej zostawić jeść nie woła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haki rzeczywistości 4 Napisano 27 Sierpień Strasznie jestem wzdety i dwie pusie z pojemnikiem były też myte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach