Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień (edytowany) Hhttps://i.postimg.cc/WzWP0KbV/Screenshot-20240829-170228.png Edytowano 29 Sierpień przez Sny rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Zepsuty napisał: Twoje Nie ja mam kupione 4szt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Gretta_ napisał: A co to takiego? Ogórek kasza gryczana i pół piersi kurczaka ze skrzydełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 4 minuty temu, Zepsuty napisał: Master szef Bo kupiłem sobie kurczaka z różna całego i pokroilem na 6 obiadów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Zepsuty napisał: Ogora ci się nie chciało obierać Skórka ma witaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Gretta_ napisał: Małe te pół piersi, wiem że takie goląbki sprzedają. Kupiłeś, tak? A do ogórka jogurt lub śmietanka? Nie dajesz? Nie bo nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 121 Napisano 29 Sierpień Ten kurak to już wysuszony na wiór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 6 minut temu, Zepsuty napisał: Milioner z Podlasia, dzieli kurczaka na 6 obiadów A jakie można mieć łaknienie gnijąc cały dzień w domu? Ile on kalorii spala pisząc na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 7 minut temu, bełkot napisał: malo jesz to dlaczego jestes taki gruby ? Bo jestem byłym kulturysta kiedyś zrobiłem 57 do 89 silownia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 7 minut temu, bełkot napisał: na bogato Miałem na 4 ale pół połowy piersi i tak więcej niż klops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 10 minut temu, bełkot napisał: malo jesz to dlaczego jestes taki gruby ? Dlaczego https://web.archive.org/web/20171001061229im_/http://z5.kowbojki.pl/0625d8aeea755160e85bce1909d6be9b/89kg.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 14 minut temu, Danger napisał: Ten kurak to już wysuszony na wiór. No już ma 5ty albo 6ty dzień w lodówka Bo kupiłem sobie następnego jadłem To 0 1 2 3 4 5 tutaj jesteśmy jutro 6ty kawałek ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, bełkot napisał: z jego waga to ponad 2,5k kcal spala to tym bardziej szczuply powinienes byc logiki za grosz w tym co piszesz No i jestem ogólnie szczupły w ciuchach ale udo mam kulturystyczne itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, bełkot napisał: cos kalorycznego Torciki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 185 wzrostu i 93kg wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca słoikowa 436 Napisano 29 Sierpień Dobry tekst. Od dzisiaj mówię, że mam udo kulturystyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Caryca słoikowa napisał: Dobry tekst. Od dzisiaj mówię, że mam udo kulturystyczne No ja mam bo cwiczylem uda z obciążeniem żeby mieć ogromne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 5 minut temu, bełkot napisał: zlituje sie i ci wyjasnie jakbys mial miesnie to bys spalal jeszzcze wiecej i jeszcze wiecej potrzebowal wiec po takich porcjach bys chudł niemiłosiernie skoro grubniesz to musisz jesc jeszcze cos kalorycznego co zresz ? pasze dla swin jakas w stylu 2kg ziemniakow na dobe ? Chleb głównie tostowy z różnymi szynkami lub serem żółtym lub bialym Kluski z serem lub sosem i mięsem lub klopsem Kawę z cukrem i mlekiem 3,2% 6-8x dziennie Hamburgery w chlebie Torciki batony pączki ale to raz dwa w tygodniu max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 4 minuty temu, Zepsuty napisał: Tylko, że z tamtej sylwetki, jedyne co zostało to zdjęcia Nie nadal jestem wielki dzik 93kg tylko mniej rzeźby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Czasem kupię jajka lub parówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 23 minuty temu, bełkot napisał: z tego szklarniowego ma pestycydy Dokładnie Myję 25 minut temu, bełkot napisał: malo jesz to dlaczego jestes taki gruby ? Dużo jem jakieś 80zł tygodniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień (edytowany) 9 minut temu, bełkot napisał: to musisz byc bezmyslny skoro malo jesz a jestes gruby bo najwiecej spala mozg Mówię ci że dużo jem tygodniowo np 1kg sera białego pójdzie 1-1,5kg makaronu 6 chlebow 0,5kg szynki 0,4kg sera wiejskiego Cały kurczak lub słoik klopsów ewentualnie 8 piersi kurczaka 300g kaszy gryczanej Dwa ogórki szklarniowe i 4 pomidory Słoik kawy Kg cukru 1,5-2 litry mleka 12-16 płytek hamburgera lub 1kg parówek Baton pączek torcik Edytowano 29 Sierpień przez Sny rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 1 minutę temu, Izacoban napisał: To masz nadwagę. Na pewno od siedzącego trybu życia, tłustego żarcia i pewnie psychotropów Do mnie bmi nie działa bo mam 32kg mięśni od siłowni w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień (edytowany) 1 minutę temu, Izacoban napisał: Wystarczy przestać być jak Przemek i nie jeść kartofli Wtedy waga spadnie Nie jem kartofli nie chce mi się obierać a kluski gotowe drogo wychodzą różne kasze jem ryze po 50g przed gotowaniem lub 100/150g np makarony Edytowano 29 Sierpień przez Sny rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Izacoban napisał: Jakiej siłowni, jak ciebie na jogurt nie stać i jesz kasze gryczaną z Mopsu z molami. Te ogórki to mógłbyś obrać, zetrzeć, dodać koperek, sól, pieprz i jogurt naturalny. Wielki milioner jak z koziej du/py trąbka Kiedyś cwiczylem kulturystyke i wydałem 13tys zł na same suplementy diety przez 4lata po 600-800zl zostawialem w takim sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień 2 minuty temu, Izacoban napisał: jak ciebie na jogurt nie stać Mam obecnie dwa danio w lodówce i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 29 Sierpień 8 minut temu, Sny rzeczywistości napisał: Mówię ci że dużo jem tygodniowo np 1kg sera białego pójdzie 1-1,5kg makaronu 6 chlebow 0,5kg szynki 0,4kg sera wiejskiego Cały kurczak lub słoik klopsów ewentualnie 8 piersi kurczaka 300g kaszy gryczanej Dwa ogórki szklarniowe i 4 pomidory Słoik kawy Kg cukru 1,5-2 litry mleka 12-16 płytek hamburgera lub 1kg parówek Baton pączek torcik Kilogram cukru w tydzień zjadasz? + jeszcze batony, pączki torciki no to nie dziwne, że tyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Jeden kawałki czekolady drugi truskawki to sobie robię pół z kluski swiderki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, kris888 napisał: Kilogram cukru w tydzień zjadasz? + jeszcze batony, pączki torciki no to nie dziwne, że tyjesz. No chyba tak bo 8 kaw każda oslodzic x7 dni to idzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sny rzeczywistości 23 Napisano 29 Sierpień Przed chwilą, Izacoban napisał: Studenci mają więcej w lodówce.. Nie lubię danio i nie kupuje tego, bo to za słodkie.. Kupiłem ostatnio na promce po 1,49 4szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach