srokaj980 0 Napisano Sierpień 30, 2024 Co uważacie o chłopakach którzy zakładają rajstopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosia Zosia 1 Napisano Październik 1, 2024 Poczytaj temat "Drogie mamy ,czy każecie nosić swoim synom getry/rajstopy " . Tam jest dużo opinii na ten temat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosia Zosia 1 Napisano Październik 25, 2024 A wracając do tematu, parę dni temu widziałam chłopca z rozdartymi nogawkami na klanach mniej więcej w wieku siódmoklasisty a pod spodniami widać było że miał założone cienkie cielisto-beżowe rajstopy. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 384 Napisano 26 Czerwiec getry na mroźną zime sie kiedyś zakładało ale to bielizna. rajstopy zamiast spodni to efekt LGBT, czyli pod most menelstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiekMisiek 0 Napisano 26 Czerwiec Dnia 25.10.2024 o 16:22, Tosia Zosia napisał: A wracając do tematu, parę dni temu widziałam chłopca z rozdartymi nogawkami na klanach mniej więcej w wieku siódmoklasisty a pod spodniami widać było że miał założone cienkie cielisto-beżowe rajstopy. ;) No i co w związku z tym? Nie może nosić rajstop? Jest to jakiś na stałe przypisany element ubioru do kobiet? Co powiesz na to że ja mam chorobę żylna i muszę codziennie chodzić w rajtach kompresyjnych a wyglądają prawie tak jak zwykle tyle że trochę są grubsze. Proponuję założyć przy 30 stopniach na plusie i więcej rajty 140 den (bo takie są) pod długie spodnie nawet lniane i pochodzić sobie. Ponadto przy chorobie żylnej nie można przegrzewać organizmu. Zatem mam w 4 literach innych i zakładam spodenki, bo niestety przy tego typu chorobie poza tym że występuje ból nóg to może powstać skrzep i trafić w różne miejsca organizmu powodując zator. Tutaj kolejna rzecz przez te całe LGBT QWERTY++++ i inne, ludzie właśnie mają skojarzenia, że taki właśnie jak ja ma przerwalone, bo traktują mnie jak bym co najmniej był transem, a mistrzami w tym jest młodzież i starsze panie. Dziwne że się niektore nie powywracją na chodniku jak mnie widzą. Ja nikogo nie wyśmiewam, pomimo tego że wiele osób ubiera się bardzo niestosownie, emanując golizną itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach