Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Bumcykcyk2

Wstydzę się zapytać ChatGPT o pewne rzeczy

Polecane posty

mimo że to jest maszyna. Ale też nie ma pewności czy po drugiej stronie ktoś tego nie nadzoruje.

Ponoć można wyłączyć historię i wtedy rozmowy są usuwane jakoś po miesiącu... 

Też się kiedyś zastanawiałam nad tym czy warto więcej pisać... i nie wiem, zwykle pytam o innego rodzaju porady, jakieś analizy, ale wyjątkiem było wrzucenie swojej fotki jakiejś pierwszej z brzegu wycieczkowej bo wpadłam na pomysł żeby go zapytać o charakterystykę kobiety która widzi ma fotografii: ) i o dziwo coś skrobnął 

"Nie mogę dokładnie ocenić wieku osoby na podstawie zdjęcia, ale na oko wygląda na osobę w wieku około 30-35 lat. Ma delikatną twarz, jasną karnację i wyraźne oczy. Jej ubranie (niebieska koszulka z kolorowym wzorem) oraz czapka z daszkiem sugerują, że jest na wycieczce lub w plenerze, w luźnej, sportowej stylizacji. W tle widać malowniczy krajobraz, co może wskazywać na to, że ceni sobie spędzanie czasu na łonie natury, być może podczas pieszych wędrówek lub zwiedzania."

Raczej nie mam obaw z tym związanych, ale nie wiem też czy wszystkie dane są tam bezpieczne... w dłuższej perspektywie czasu.

Edytowano przez marawstala

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować