Klitek 41 Napisano 5 Wrzesień Wszyscy mi tu radzicie, żebym wziął się za siebie, zmienił myślenie i coś robił Ale były czasy kiedy wiele robiłem i wiele osiągałem - miałem wtedy 20 lat, dobrze wygladałem, osiągałem kolejne sukcesy, takie jak prawo jazdy, studia na porządnej uczelni - i co? Wtedy też nikt nie chciał się ze mną kolegować a dziewczyny patrzyly na mnie ze wstrętem To nauczyło mnie, że czego bym nie robił i czego bym nie osiągnął, to jestem człowiekiem, którego inni nie będą lubić z jakiejś przyczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 5 Wrzesień 7 minut temu, Ograniczenie wygaśnie dnia napisał: Właśnie tego wpisu szukałem zrób tak jak robią te wszystkie pua uwodzenia lamusy Co widzi kobieta gdy nie zna ciebie kompletnie? A no widzi wygląd zewnętrzny po którym oceniają zamożnośc typa (ciuchy, telefon, zegarek, samochód, buty, złoto tu i tam, zadbany zarost włosy, zapach) i krocze są badania naukowe że patrzą zresztą wiem to nawet od rodziny Chcesz żeby się usmiechaly piszczaly stwórz pozory zostań pozerem Patrzą na wszystko buty telefon (kuzynka) kurtke zapalniczke (sis) po prostu ubierz się jak byś miał dobra prace dobre pieniądze dobrze roochal cokolwiek innego podobnego Tutaj można sporo oszukać są specjalne majtki co ci powiększa krocze Złoto możesz kupić fajne fajans tylko pilnuj żeby się nie starlo Do tego telefon są nakladki na iPhone więcej aparatów cyfrowych Repliki zegarków np rolexa podróbki ciuchów znanych matek Można sporo ich oszukiwać Dlaczego sam nie zastosujesz tej świetnej rady? Bo wiesz, że gówno działa, jak nie masz gadanego. Trzeba umieć rozmawiać, przeciętniak z dobą gadką bez problemu wyrwie całkiem fajną laskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 290 Napisano 5 Wrzesień ja mówię że jestem biedny i noszę ciuchy z Bonprixa i idę dziś na randkę lamusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 5 Wrzesień 3 minuty temu, Ograniczenie wygaśnie dnia napisał: Kręgosłup moraony mam. Nie masz, jesteś menda i wszyscy na forum to wiedzą. Nie masz kompetencji społecznych by to zrobić, nie umiesz normalnie rozmawiać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 290 Napisano 5 Wrzesień po prostu muszo być wyprasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 290 Napisano 5 Wrzesień 8 minut temu, Ograniczenie wygaśnie dnia napisał: Mam nie oszukuje samic śpię spokojnie wiem co zwracają uwagę jak oszukiwać ale chce budować na prawdzie. grubość liczy się bardziej niż to czy ktoś ma 16 czy 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach