Adam79 0 Napisano 9 Wrzesień Tabletki wczesnoporonne-Pełen zestaw W pełni bezpieczne,przeznaczone do samodzielnego stosowania w warunkach domowych.Służę również doświadczeniem i wsparciem podczas kuracji. Zapraszam do kontaktu 512-114-545 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ziuta91 0 Napisano 11 Wrzesień Dobrze to Pan ściemnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam79 0 Napisano 13 Wrzesień Przepraszam a pani to sdąd się urwała? Nawet mnie pani nie zna a próbuje tutaj zdyskredytować!!! Wyłapuje pani różne posty i wcina się w temat.Wyczuwam tu jakąś prowokację lub konkurencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam79 0 Napisano 13 Wrzesień Przepraszam a pani to sdąd się urwała? Nawet mnie pani nie zna a próbuje tutaj zdyskredytować!!! Wyłapuje pani różne posty i wcina się w temat.Wyczuwam tu jakąś prowokację lub konkurencję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano 13 Wrzesień 28 minut temu, Adam79 napisał: Przepraszam a pani to sdąd się urwała? Nawet mnie pani nie zna a próbuje tutaj zdyskredytować!!! Wyłapuje pani różne posty i wcina się w temat.Wyczuwam tu jakąś prowokację lub konkurencję Wiesz, ze pomaganie w aborcji jest karalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomagamyWaborcji 0 Napisano 12 Listopad Witam serdecznie. Dziewczyny posiadam orginalne tabletki które pozwolą Ci przejść pełna i bezpieczna kuracje przywracania cylku miesiaczkowego dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.Tabletki są w pełni orginalne w orginalnych blistrach aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności. Co do ceny zawsze mozemy sie dogadac jestem osoba kompromisową i ugodowa wiec na pewno sie jakos dogadamy Kontakt 512 204 079 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach