Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Witam. Chcę wywołać gunwo burzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crеeр 3 Napisano 13 Wrzesień Już weekend idź do klubu jakiegoś, albo domówka ze znajomymi, bo tutaj to jest miejsce gdzie porzuca się nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Ja prawiczka wtórna jestem ale nadal kocham seks. Przynajmniej nie udaję jak Leżak że kiedykolwiek go uprawiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień U niego Renia Rączkowska tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Leżak, jesteś po zamiatany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Nimfa to samo , yebać typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Czego mu zazdrościć? Masturbacji? XD bezigłowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crеeр 3 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, n3tspl1t napisał: lezak przynajmniej nie jest praawiczek, a ja jestem No i co w czasach ogólnego zepsucia i wszechogarniającej płycizny, to powód do dumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zepsuty 285 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, Kakademona napisał: Czego mu zazdrościć? Masturbacji? XD bezigłowa? Heblowania 4h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Jasne że tak , to normalna rzecz. Na każdego przyjdzie kolej, nie wolno się spieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Przede wszystkim nie jest to powód do wstydu, wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień Trudno, bywa i tak. Każdy się rodzi bezbronny i nierozdziewiczony. Więc skoro tak można umrzeć to tak ma być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kakademona 3 Napisano 13 Wrzesień W sensie seks to nie aż takie fajerwerki jak się robi to z byle kim i na chama. Seks jest fajny jak robi się to z osobą, która się kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 284 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, n3tspl1t napisał: moze ksiedzem zostane i nigdy nie strace praawictwa księża robio orgie na plebani i porzucajo zwłoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prut 36 Napisano 13 Wrzesień z oszołomów religijnych tylko buddysci sa ok bo sie nie rozmnazaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 284 Napisano 13 Wrzesień lubię buddyzm ale oni so straszni zażywajo trucizne i zmieniajo się w zwłoki za życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 13 Wrzesień 23 minuty temu, Kakademona napisał: Witam. Chcę wywołać gunwo burzę. w ten sposób nie poderwiesz faceta...zaproś na kawe, zrób szarlotke i przez żołądek do serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 13 Wrzesień 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: w ten sposób nie poderwiesz faceta...zaproś na kawe, zrób szarlotke i przez żołądek do serca Na szarlotkę z gałką loda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zepsuty 285 Napisano 13 Wrzesień Czemu inni komentują piątek 13, a ja nie mogę tam wejść lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 284 Napisano 13 Wrzesień szarlotkę nawet lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano 13 Wrzesień 18 minut temu, Kakademona napisał: W sensie seks to nie aż takie fajerwerki jak się robi to z byle kim i na chama. Seks jest fajny jak robi się to z osobą, która się kocha Tęskniłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 13 Wrzesień 23 minuty temu, Kakademona napisał: W sensie seks to nie aż takie fajerwerki jak się robi to z byle kim i na chama. Seks jest fajny jak robi się to z osobą, która się kocha znasz pozycje na byczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 13 Wrzesień 12 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Na szarlotkę z gałką loda? gorąca szarlotka i na to gałka waniliowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 44 Napisano 13 Wrzesień 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: gorąca szarlotka i na to gałka waniliowych Ostatnio uwielbiam dużo słodkiego i nie mam pojęcia jak mój ogromny tyłek to zniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 13 Wrzesień 5 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Ostatnio uwielbiam dużo słodkiego i nie mam pojęcia jak mój ogromny tyłek to zniesie od jednej gałki nie pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zepsuty 285 Napisano 13 Wrzesień 48 minut temu, Monalisa12 napisał: Bo jestes Zepsuty Masz coś jeszcze, mądrego do napisania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach