alesja12 0 Napisano Wrzesień 19, 2024 która apteka stacjonarna ma najlepsze ceny? Gdzie wy robicie zakupy? wrzucajcie swoje polecajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2121 Napisano Wrzesień 19, 2024 Apteka Plus nie zwracam uwagi na nazwy aptek stacjonarnych, ale sprawdziłam nazwę tej gdzie jest niby taniej... ale przez internet wychodzi jeszcze taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Wrzesień 23, 2024 Dnia 19.09.2024 o 23:00, alesja12 napisał: która apteka stacjonarna ma najlepsze ceny? Gdzie wy robicie zakupy? wrzucajcie swoje polecajki Ja kupuję w dozie, mają spoko ceny. W moim mieście taniej nie znalazłam, ale możesz spróbować porównać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 223 Napisano Wrzesień 24, 2024 Doz ma w miare normalne ceny dostawa jest bezplatna do punktu. są tansze apteki czeba poszukac ceny porównac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Wrzesień 24, 2024 dzięki, no ja mam najbliżej DOZ i też mi się wydaje, że u nich jest tanio, warto na pewno porównywać ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach