Kasia46 0 Napisano 29 Wrzesień Jakie są wasze doświadczenia odnośnie terapii par? Czy warto? Czy są tutaj osoby, którym terapia par pomogła? Na co zwrócić uwagę przy wyborze terapeuty? I czy terapia online dla par jest równie skuteczna jak ta tradycyjna w gabinecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia46 0 Napisano 29 Wrzesień 36 minut temu, AbsolwentChoroszczy napisał: Wszystko co online jest dla mnie wątpliwe. Lepiej na żywo. Osobiście też wolałabym na żywo. Z kolei moi znajomi mieszkają w UK i korzystają z terapii online w PL, są zadowoleni. Jestem ciekawa czy ktoś jeszcze mógłby podzielić się tym czy warto online (może ktoś korzystał?). Upatrzeliśmy sobie dwóch terapeutów, ale mamy za daleko do nich i rozważamy właśnie terapię online... ale mamy wątpliwości czy to będzie tak skuteczne jak na żywo w gabinecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia46 0 Napisano 17 Październik Już po pierwszej wizycie online. Nie ma doświadczenia jak jest na żywo, ale online było całkiem ok. Jakoś nie odczułam, że jest gorzej albo, że czegoś brakuje. Także jak ktoś ma wątpliwości - to mogę napisać, że terapia online jest OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Let_me_touch_you 58 Napisano 18 Październik Ja to moge porownac do szkolen , mam jej online jak i mam tez te same szkolenia na zywo. I roznica jest duza jak dla mnie , uwazam ze na zywo czlowiek jest bardziej skupiony na tematach i czynniej bierze w nich udzial. No ale to moje zdanie i dotyczy szkolen a to calkowicie inny temat jak terapa malzenska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbi(s)tka Napisano 18 Październik (edytowany) Przede wszystkim zwróciłabym uwagę na podejście terapeuty do tematu, do Twojej osoby i do osoby partnera rzecz jasna. Jeżeli już na początku wychwyciłabyś jakieś czerwone flagi, to na Twoim miejscu zmieniałabym takiego terapeutę... Bo jeśli tego nie zrobisz a nie będzie poważnego traktowania to Ty i Twój partner będziecie się tylko niepotrzebnie męczyć tak naprawdę. A terapia nie przyniesie zamierzonego skutku. I będzie się równała ze straconymi pieniędzmi i zmarnowanym czasem. Edytowano 18 Październik przez Hobbi(s)tka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach