Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 7 Październik Tego jeszcze nie grali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 7 Październik Wyjdziesz do ludzi chociaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 7 Październik 24 minuty temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: wczoraj se siedziałem w Sopocie i słyszałem jak gość rozmawiał z kimś że go siora tresuje kazała mu ściąć włosy ubrać się inaczej zacząć ćwiczyć i szukać roboty potem odwraca się i widzę że ma 5 dych albo i lepiej jakiś leżak trzeba było się zapytać czy ma telewizor 85 cali i miałbyś pewność w końcu w Polsce jest tylko jeden milioner z takim majątkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 7 Październik 1 godzinę temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: wczoraj se siedziałem w Sopocie i słyszałem jak gość rozmawiał z kimś że go siora tresuje kazała mu ściąć włosy ubrać się inaczej zacząć ćwiczyć i szukać roboty potem odwraca się i widzę że ma 5 dych albo i lepiej jakiś leżak a co nie można mieć siostry w wieku 50lat? ty masz 40 i też nie chodzisz na siłke tylko gniejesz na kafe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 762 Napisano 7 Październik 1 minutę temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: acha xD Zostałeś podsumowany że nie pogadasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 7 Październik 2 minuty temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: acha xD ciipek sie zaczerwienił i wycofał w kąt, hehe Jaki ty jesteś cipowaty jizzz... Mamcia Żaba cie rozpuszcza synek.. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach