Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 7 Październik Tego jeszcze nie grali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 7 Październik Wyjdziesz do ludzi chociaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 544 Napisano 7 Październik 24 minuty temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: wczoraj se siedziałem w Sopocie i słyszałem jak gość rozmawiał z kimś że go siora tresuje kazała mu ściąć włosy ubrać się inaczej zacząć ćwiczyć i szukać roboty potem odwraca się i widzę że ma 5 dych albo i lepiej jakiś leżak trzeba było się zapytać czy ma telewizor 85 cali i miałbyś pewność w końcu w Polsce jest tylko jeden milioner z takim majątkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 7 Październik 1 godzinę temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: wczoraj se siedziałem w Sopocie i słyszałem jak gość rozmawiał z kimś że go siora tresuje kazała mu ściąć włosy ubrać się inaczej zacząć ćwiczyć i szukać roboty potem odwraca się i widzę że ma 5 dych albo i lepiej jakiś leżak a co nie można mieć siostry w wieku 50lat? ty masz 40 i też nie chodzisz na siłke tylko gniejesz na kafe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano 7 Październik 1 minutę temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: acha xD Zostałeś podsumowany że nie pogadasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 178 Napisano 7 Październik 2 minuty temu, DupcyngierZZapluskwokęsów napisał: acha xD ciipek sie zaczerwienił i wycofał w kąt, hehe Jaki ty jesteś cipowaty jizzz... Mamcia Żaba cie rozpuszcza synek.. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 15 godzin temu warte rozważenia w 2025 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu 35 minut temu, kris888 napisał: warte rozważenia w 2025 roku. Bo mi się chce ja mam na co siłę marnować jak remont mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Bo mi się chce ja mam na co siłę marnować jak remont mieszkania najpierw remont oczywiście, to jest teraz ważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, kris888 napisał: najpierw remont oczywiście, to jest teraz ważniejsze. A zjadles już jedzenie z wigilie mi zostało jeszcze krokiety dwa łazanki cały garnek i barszczu pół opakowania proszku i pół piernika Edytowano 15 godzin temu przez Żyje z własnego kapitału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: A zjadles już jedzenie z wigilie mi zostało jeszcze krokiety dwa łazanki cały garnek i barszczu pół opakowania proszku i pół piernika jeszcze nie, jeden bochenek chleba został, trochę ciasta i owoców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu 44 minuty temu, kris888 napisał: warte rozważenia w 2025 roku. Ja mam tyle roboty jak doprowadze całe mieszkanie do odswuezenia to będzie sukces a kiedy jakieś głupie silownie i diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: A zjadles już jedzenie z wigilie mi zostało jeszcze krokiety dwa łazanki cały garnek i barszczu pół opakowania proszku i pół piernika Jak niezauwazalnie zmienil temat. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Przecież mam paczki kleic w międzyczasie masakra będzie a gdzie silka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jak niezauwazalnie zmienil temat. xD Bo zaglądam do lodówki czy mi starczy zarcia kiedy w styczniu sklepy ruszą 2 czy 3? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Jutro dwie paczki odbiore kupie tyton jeden za bilon i to będzie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Ja mam tyle roboty jak doprowadze całe mieszkanie do odswuezenia to będzie sukces a kiedy jakieś głupie silownie i diety zapasy na ten rok już w 95% zjedzone. znowu trzeba będzie zrobić po nowym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Ciotke ugoszcze może odmaluje tą ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 863 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Bo zaglądam do lodówki czy mi starczy zarcia kiedy w styczniu sklepy ruszą 2 czy 3? Zapewne dzień po nowym roku, ale przeciez teraz są otwarte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zapewne dzień po nowym roku, ale przeciez teraz są otwarte. Teraz to nie mam na ror nic przelew 7,50 xd mi szkoda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Bo zaglądam do lodówki czy mi starczy zarcia kiedy w styczniu sklepy ruszą 2 czy 3? w styczniu sklepy pracują cały miesiąc z wyjątkiem 6 stycznia - święto Trzech Króli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Mam słoik klopsów najgorzej to że nawet nie mam 1 piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: w styczniu sklepy pracują cały miesiąc z wyjątkiem 6 stycznia - święto Trzech Króli. 1 sklepy są otwarte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Żyje z własnego kapitału napisał: 1 sklepy są otwarte? a zapomniałem - 1 stycznia też wolne od pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 15 godzin temu Niesamowite 2 stycznia otwarte jak ludzie będą mieli kaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 14 godzin temu Czuję że mi braknie czegoś i będę w dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 14 godzin temu A 31 otwarte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Zapewne dzień po nowym roku, ale przeciez teraz są otwarte. Ogórka mam dużego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: A 31 otwarte? wygląda że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 239 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Mam słoik klopsów najgorzej to że nawet nie mam 1 piwa ja sylwestra i nowy rok na trzeźwo świętuję. nic ci się nie stanie a nawet na zdrowie wyjdzie bo kaca nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach