Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik Póki co siedzę nago pije kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik (edytowany) xD a ja dzisiaj wcześniej robotę skończyłem. maszyna dostała awarii. Edytowano 9 Październik przez kris888 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 7 Napisano 9 Październik Przed chwilą, kris888 napisał: xD a ja dzisiaj wcześniej robotę skończyłem. Którą bo masz kilka z tego co pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 7 Napisano 9 Październik Przed chwilą, ZbanowanaSalowa napisał: Aż tak Ci Leżak ciepło? Salowa a ty kiedy do pracy idziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesja psychiatryczna 153 Napisano 9 Październik 5 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 3 napisał: Póki co siedzę nago pije kawe 2 godziny temu, RymCym+ napisał: Leżak ważne pytanie... słyszałeś coś nietypowego przez okno, na zewnątrz przed chwilą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik 5 minut temu, sesja psychiatryczna napisał: Muzyczke bomby atomowej poszedłem spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik Idę do hipermarket hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 3 napisał: Idę do hipermarket hej a ja chyba zaraz ruszę w miasto też. na spacerek 12 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik Boże jaki ja jestem wielki w ciuchach jak czolg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik 15 minut temu, wampir3 napisał: Którą bo masz kilka z tego co pamiętam ta podstawowa robota. korepetycje i złom to dodatkowo, z doskoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 38 Napisano 9 Październik Najbardziej lubię robić zakupy w środku dnia, jaka ulga że mało ludzi. Chociaż parking zawalony był, aż dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik 58 minut temu, Queen_bee napisał: Najbardziej lubię robić zakupy w środku dnia, jaka ulga że mało ludzi. Chociaż parking zawalony był, aż dziwne. Fakt dziwne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik 1 godzinę temu, ZbanowanaSalowa napisał: Mnie się śnił ksiądz w nocy. Ale nie dawał mi rozgrzeszenia na szczęście Jak się przebudzulem mi się marzylo by dosiadla maolat by mógł trochę pożyczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wampir3 7 Napisano 9 Październik 9 minut temu, ZbanowanaSalowa napisał: Nikt normalny nie sypia w dzień. Chyba, że ludzie pracujący na nocki, chorzy, słabi, dzieci i emeryci. Chociaż emeryci pracują nierobie SALOWA ZBANUJ MNIE BŁAGAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 3 7 Napisano 9 Październik 15 minut temu, ZbanowanaSalowa napisał: Nikt normalny nie sypia w dzień. Chyba, że ludzie pracujący na nocki, chorzy, słabi, dzieci i emeryci. Chociaż emeryci pracują nierobie Ja dosypiam bo spałem 5h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 3 napisał: Ja dosypiam bo spałem 5h 8h się śpi. czemu tylko 5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 9 Październik 1 minutę temu, kris888 napisał: 8h się śpi. czemu tylko 5? Bo nic nie robi, nawet nie chodzi, organizm nie może się zmęczyć 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik 1 minutę temu, Chochlik napisał: Bo nic nie robi, nawet nie chodzi, organizm nie może się zmęczyć powinno się spać 8h, niezależnie od tego czy się coś robi, czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 9 Październik 2 minuty temu, kris888 napisał: powinno się spać 8h, niezależnie od tego czy się coś robi, czy nie. A weź cały dzień leż, do tego opij się kawy i zobacz kiedy zaśniesz, i ile pośpisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik 1 minutę temu, Chochlik napisał: A weź cały dzień leż, do tego opij się kawy i zobacz kiedy zaśniesz, i ile pośpisz. nie wyobrażam sobie to trzeba ograniczyć, za dużo kawy to też niezdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 9 Październik 2 minuty temu, kris888 napisał: nie wyobrażam sobie to trzeba ograniczyć, za dużo kawy to też niezdrowo. Większość sobie nie wyobraża, dlatego większość jest normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesja psychiatryczna 153 Napisano 9 Październik 2 godziny temu, Dużo pochwy w pochwie 3 napisał: Muzyczke bomby atomowej poszedłem spać Może wjechało Google. Ale w sumie ja ci wierzę w bycie miejską patologią, dziwne slowa, którymi się posługujesz, mogą być naleciałościami z miejsca, z którego twoja rodzina kiedyś przybyła. A to, że nic nie wiesz... no ty w ogóle nic nie wiesz o świecie. Powinieneś codziennie dziękczynnie modlić się do matki za to, że cie uratowała (przynajmniej do czasu), dając ci to mieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 9 Październik 3 godziny temu, wampir3 napisał: Którą bo masz kilka z tego co pamiętam Jakie pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 9 Październik 1 godzinę temu, ZbanowanaSalowa napisał: Nikt normalny nie sypia w dzień. Chyba, że ludzie pracujący na nocki, chorzy, słabi, dzieci i emeryci. Chociaż emeryci pracują nierobie Mój tata zawsze śpi w dzień brat tak samo zasypia kiedy chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 9 Październik 1 godzinę temu, kris888 napisał: powinno się spać 8h, niezależnie od tego czy się coś robi, czy nie. 8 to za dużo w tym wieku. Wystarczy 7 a jak dobra jakość snu z dobrym nastawieniem na następny dzień wystarczy nawet 6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik 1 minutę temu, Urmaj napisał: 8 to za dużo w tym wieku. Wystarczy 7 a jak dobra jakość snu z dobrym nastawieniem na następny dzień wystarczy nawet 6. nie zgadzam się. zawsze 8h jest najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik 59 minut temu, Dużo pochwy w pochwie 4 napisał: Bo mi mocno stoi i się budze z tego powodu się budzisz? u dojrzewającego nastolatka to co innego, ale w tym wieku to już chyba nie powinno aż takiego wrażenia sprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 9 Październik 3 godziny temu, kris888 napisał: nie zgadzam się. zawsze 8h jest najlepsze. Ja i tak zawsze się budzę w nocy na siku od około 8 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 9 Październik 3 godziny temu, Dużo pochwy w pochwie 4 napisał: Bo mi mocno stoi i się budze Kiedyś tak miałem i nie mogłem się wysikać teraz jak stoi to tak lekko. I co robisz jak się budzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 9 Październik (edytowany) 1 godzinę temu, Urmaj napisał: Ja i tak zawsze się budzę w nocy na siku od około 8 lat. a to co innego. potrzeba fizjologiczna. pijesz jakieś płyny przed snem? ja odkąd nie piję nic na 1-2h przed snem, nie budzę się na siku w nocy. Edytowano 9 Październik przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach