Mariusz Pipski 5 Napisano 14 Październik Moim zdaniem powinniście wikipedie skonfrontować z praktykami, najlepiej potężnymi jak Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 15 Październik (edytowany) Ze tez jeszcze ci sie to nie znudzilo ty stary trolu. Edytowano 15 Październik przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 15 Październik 1 minutę temu, regurgitacja łyszkowicka napisał: PRZECIEZ BYLO FOTO JAK WCIAGASZ KRESKE NIE MA ZADNEGO TROLA TO NIE FUTRO BYLO? Uwazasz ze to moje zdjecie bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 15 Październik 14 minut temu, regurgitacja łyszkowicka napisał: TO CO JA UWAZAM TO NIE MA ZNACZENIA LICZY SIE STAN FAKTYCZNY A NA FOTO BYLAS TY xD No to nie mam wiecej pytan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 15 Październik W takim razie to tez jestem ja xd https://ibb.co/b6qKHXt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Pipski 5 Napisano 15 Październik Nie było żadnych kompromitujących zdjęć, never, co nie zmienia faktu, że elcia jest jak odkurzacz i jeszcze przepłaca za krajówę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Pipski 5 Napisano 15 Październik Wakankulo Pachnie kokainą... a nie, czekaj, to ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Pipski 5 Napisano 15 Październik 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 15 Październik 37 minut temu, Mariusz Pipski napisał: Nie było żadnych kompromitujących zdjęć, never, co nie zmienia faktu, że elcia jest jak odkurzacz i jeszcze przepłaca za krajówę Pravik coś wstawiał jakiś czas temu standardowo twierdząc że to od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Pipski 5 Napisano 15 Październik 17 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Pravik coś wstawiał jakiś czas temu standardowo twierdząc że to od ciebie. Matka dwójki patusów jeździ na drugi koniec miasta po 2 gramy amfy., hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 753 Napisano 15 Październik 26 minut temu, Mariusz Pipski napisał: Matka dwójki patusów jeździ na drugi koniec miasta po 2 gramy amfy., hahahaha Chciałbyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach