Kingeczka 943 Napisano 21 Październik Ojciec ich urodził się w Palestynie. Piękne moim zdaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2441 Napisano 24 Październik Dnia 21.10.2024 o 17:33, Kingeczka napisał: Ojciec ich urodził się w Palestynie. Piękne moim zdaniem. Zamożny Palestyńczyk, trójka pięknych dzieci, mama niderlandzka ex – modelka w stylu almond mum. Z tej ekipy moją ulubienicą jest Gigi. Spoko typiarka, jak na klimaty BH. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 943 Napisano 24 Październik (edytowany) Gigi robiła niedawno otwarcie pokazu Victoria's Secret, piękna z niej kobieta - od stóp do głów. Edytowano 24 Październik przez Kingeczka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1174 Napisano 24 Październik Właśnie nie wiem co ludzie widzą w tej Gigi, dla mnie piękniejsza, jeśli chodzi o urodę, jest Bella. Jest bardziej wyrazista niż Gigi. I tak wiem, że miała różne operacje plastyczne, ale wygląda, według mnie przepięknie zarówno w makijażu jak i bez. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 943 Napisano 24 Październik Jak zobaczyłam reklamę Gigi Hadid for Micheal Kors Wonderlust, to byłam zachwycona, uwielbiam tą reklamę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 943 Napisano 28 Październik Alana Hadid, siostra przyrodnia Gigi i Belli, opowiada na TT historię swojej rodziny z Palestyny. Filmik nazywa się Alana Hadid tells her family story. Warto obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2441 Napisano 28 Październik Dnia 24.10.2024 o 19:08, SheriDANKA napisał: Właśnie nie wiem co ludzie widzą w tej Gigi, dla mnie piękniejsza, jeśli chodzi o urodę, jest Bella. Jest bardziej wyrazista niż Gigi. I tak wiem, że miała różne operacje plastyczne, ale wygląda, według mnie przepięknie zarówno w makijażu jak i bez. Bella też jest bardzo ciekawa, przypomina mi bardzo młodą Carlę Bruni, ale Gigi ma coś z matki, jakaś taką europejską świeżość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik rosół czy pomidorowa? chyba jednak pomidorowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 943 Napisano 28 Październik 44 minuty temu, Trevor Berbick napisał: rosół czy pomidorowa? chyba jednak pomidorowa Dyniowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 29 Październik 20 godzin temu, Kingeczka napisał: Dyniowa To tylko w Halloween Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach