SzuszkiMuszki 3 Napisano 23 Październik Jak w tytule. Jestem po obejrzeniu filmu o niej na kanale Klepsydra tytuł "INFLUENCERKA z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ Która OSZUKUJE Swoich WIDZÓW!".. Wiecie coś więcej o tej Pani? Co myślicie o sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2024 Napisano 23 Październik 52 minuty temu, SzuszkiMuszki napisał: Jak w tytule. Jestem po obejrzeniu filmu o niej na kanale Klepsydra tytuł "INFLUENCERKA z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ Która OSZUKUJE Swoich WIDZÓW!".. Wiecie coś więcej o tej Pani? Co myślicie o sytuacji? Myślę że to świetna manipulatorka. Bardzo współczuję choroby, ale coś mi nie pasowało od początku w niej. Jakaś niechęć, coś odrzucało. Wydała tylko jakieś oświadczenie w postaci screena z notatki i nie ma nawet możliwości komentowania. Już nieraz dawała popisy, ukrywała kwoty zbiórek i kłamała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kartofelcia 684 Napisano 23 Październik 1 godzinę temu, SzuszkiMuszki napisał: Jak w tytule. Jestem po obejrzeniu filmu o niej na kanale Klepsydra tytuł "INFLUENCERKA z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ Która OSZUKUJE Swoich WIDZÓW!".. Wiecie coś więcej o tej Pani? Co myślicie o sytuacji? Wcześniej Pudelija, niezła szopka tam cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misha 175 Napisano 29 Październik Teraz znowu afera. Ciekawe, dlaczego znowu chlop był i nie ma chlopa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach