Monalisa12, 20 Napisano sobota o 06:48 Ten ktory tu w dvpe jeszcze kopany nie byl to pravol aha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 20 Napisano sobota o 06:50 Juz juz odstawiam to pedalskie nudne i prostackie forum i wypinam dvpe wpadlam sprawdzic czy tu jeszcze wisze tak mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano sobota o 06:53 ja tez stad juz odchodze, zegnaj na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano sobota o 06:53 to nie jest forum tylko srorum srakasreria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 20 Napisano sobota o 06:56 O ja pier tole nie dosc ze brzydkie padaly to jeszcze alkusy narkomany i poy ebani szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 07:00 ja jestem pieknym hetero i nie jestema lkusem i narkomanem i jestem normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 30 Napisano sobota o 07:28 37 minut temu, Monalisa12, napisał: Juz juz odstawiam to pedalskie nudne i prostackie forum i wypinam dvpe wpadlam sprawdzic czy tu jeszcze wisze tak mi przykro Tobie też murzyn wie o co chodzi, masz dziwne odpały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano sobota o 08:12 Mona przedawkowała leki i trochę jej się odkleiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano sobota o 08:20 Że też nikt nie wspomina o dziewicach orleańskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano sobota o 08:31 Pravictwo nie ma za wiele do rzeczy, wielu typów jest podlych i złośliwych na szczescie można ich olewać nawet jeśli będą się zapluwac z pretensjami i padaczka xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 30 Napisano sobota o 08:36 4 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Pravictwo nie ma za wiele do rzeczy, wielu typów jest podlych i złośliwych na szczescie można ich olewać nawet jeśli będą się zapluwac z pretensjami i padaczka xd Ok tutti frutti Grażyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano sobota o 08:39 Poczules że to o tobie bicku tak jak wtedy gdy pisałam o Dahmerach? Niee, nie wywoływałam cię bicusiu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano sobota o 14:41 ja niestety przegralem zycie bo mam gniazdo dla golebi na czubie glowy niestety i zakola lekkie https://monsieur.bsdforall.org/pub/image3.jpeg dlatego lubie sie na krotko obcinac, ale wszyscy mi mowia, zebym sie nie obcinal dzisiaj sobie pieerodlne tortury, chyba najeebie sobie na glowe 3 szampony i odzywki w chooy i niech mi te wlosy wypadna, bo mnie gniazdo na glowie doluje psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano sobota o 15:23 Mona Dziwożona nie odchodź, fajnie tyrasz typów jak Pokusia xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 15:25 co tam srakula, pocieszysz mnie troche, bo mi smutno, ze ladyK mnie olala a ja placze za nia, masakra i mi smutno moze nagram jakas piosenke znowu jak spiewam co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano sobota o 15:27 Nie no mogę cię kopnąć w dupsko bo miękko ale nie jestem w humorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 15:29 a czemu mialby mnie ktokolwiek kopnac w doopsko... a czemu nie jestes w humorze, co Ci dolega? bo ja jestem w humorze, tylko mnie przykre wspomnienia dobijaja, jak sobie mysle o LadyK, a ona mnie nienawidzi, bo ja pisze o niej tutaj w ogole i sie nie spotkamy nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano sobota o 15:34 (edytowany) Nie będę pisać bo hejterzy sami tu siedzą i co ich to obchodzi Bene kiedyś ci pisał że nie powinieneś tu siedzieć i żebyś bral leki, miał rację Edytowano sobota o 15:35 przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 15:36 nie powinienem brac lekow, a siedziec sobie bede gdzie bede chcial bene mi tez pisal zebym nie korzystal z neta, a to nierealne bo jestem syssadminem i w teamie i robimy serwery co mnie jakis bene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 15:37 niedawno chcialem stad zniknac to klaudiusz plakala zebym wracal bo beze mnie tutaj umrze to srorum to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 30 Napisano sobota o 15:46 11 minut temu, Vlad Srakula napisał: Nie będę pisać bo hejterzy sami tu siedzą i co ich to obchodzi Bene kiedyś ci pisał że nie powinieneś tu siedzieć i żebyś bral leki, miał rację A ty gdzie byłaś? W szpitalu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano sobota o 15:54 27 minut temu, Vlad Srakula napisał: Nie no mogę cię kopnąć w dupsko bo miękko ale nie jestem w humorze Czemu nie masz humoru? 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano sobota o 16:01 Nieważne, tak tylko pisze no bo ja też mam humory i mam w djupie humory prawitszkow bo mam swoje xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 16:14 albo pamietam jak dwa miechy tu nie bylem, bo pisalem z LadyK u mnie na forum, a jak sie poklocilismy z LadyK to wszedlem tu i srun pisal z konta armin von fifi i wrzucil moje foto w czarnobiale kolory i ze umarlem a zawsze mnie lubil, i takie pieerdolenie, a miala mnie porwac LadyK do siebie a niestety mnie nie porwala, a ja tu wrocilem ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano sobota o 16:14 chcialbym stad odejsc ale uzaleznienie jest silniejsze, tylko jakas dziewczyna moze mnie z tego bagna tutaj wyrwac, LejdiK prawie sie udalo, ale niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 20 Napisano 5 godzin temu Dnia 26.10.2024 o 09:28, James Sunderland✓ napisał: Tobie też murzyn wie o co chodzi, masz dziwne odpały tak oczywiscie , mozna dalej wykilkac moje wpisy i tematy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Dnia 26.10.2024 o 18:14, KochamKlaudiusza napisał: chcialbym stad odejsc ale uzaleznienie jest silniejsze, tylko jakas dziewczyna moze mnie z tego bagna tutaj wyrwac, LejdiK prawie sie udalo, ale niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 20 Napisano 5 godzin temu Dnia 26.10.2024 o 17:23, Vlad Srakula napisał: Mona Dziwożona nie odchodź, fajnie tyrasz typów jak Pokusia xD Jesli nie ma takiej potrzeby to nic takiego nie ma i nie bedzie mialo miejsca , ale widac jak jest dlatego nie chetnie tu zagladam . Nie raz jest fajnie ale w wiekszosci nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) czesc mona ostatnio pisali tutaj ze jestes/bylas prostyytutka Edytowano 5 godzin temu przez KochamKlaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KochamKlaudiusza napisał: czesc mona ostatnio pisali tutaj ze jestes/bylas prostyytutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach