Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BetiTheBest

Sposoby na gardło ale NIE ból

Polecane posty

Dopadła mnie infekcja po 4 miesiącach przerwy oczywiście jak zwykle musi dopaść mnie gardło. Moi dziadkowie też są chorzy i ich podobno NIC w gardle nie czują moja babcia jedynie chwilowo gdy wydzielina spływała po tylnej ścianie gardła wczoraj. Mój problem jednak od wielu lat polega na tym że mnie rzadko kiedy przy infekcji typowo boli i zwykle jest to takie szczypanie pieczenie bądź podrażnienie ogólnie ewentualnie jeszcze taki pół pieczenie-ból i z jednej strony to dobrze bo niby nie jest AŻ TAK straszne jak ból którego też kiedyś doświadczyłam jednak...po prostu nie ma leków które go zbiją ! Inne podrażnienia które objawiają się innym dyskomfortem niż ból jest łatwiej złagodzić a z gardłem jest okropnie. Są jakieś leki sposoby na złagodzenie SZCZYPANIA PIECZENIE bądź ogólnego PODRAŻNIENIA gardła ??? Bo nie ma leków przeciwszczypaniowych niż przeciwdrapaniowych na gardło niestety z tego co wiem. Wszystkie pastylki tabletki inne leki są na ból a nie szczypanie pieczenie...Kurde czy są jakieś sposoby na tego typu dyskomfort a nie na ból ?!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się