Hawthorne Heights 76 Napisano 10 godzin temu Hejka przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano 10 godzin temu Hej mała. Powygrywamy razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 10 godzin temu Właśnie robię coś fajnego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano 10 godzin temu Chcesz się pochwalić? :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 10 godzin temu Nie gadam z obcymi bo nie wiadomo jaki przegryw się ukrywa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 10 godzin temu zajezdza srunem wiec spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 10 godzin temu On ma inny styl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 10 godzin temu tez tworzy :)))) tematy jak uposledzony umyslowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 10 godzin temu ja sobie stoje na lotnisku i czekam na samolot a wy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Hawthorne Heights napisał: Nie gadam z obcymi bo nie wiadomo jaki przegryw się ukrywa xD Skoro jesteś taka nieufna pisz w pamiętniczku zamiast w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 30 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Hawthorne Heights napisał: On ma inny styl Styl na Eminema? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 30 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Maciek0X napisał: Skoro jesteś taka nieufna pisz w pamiętniczku zamiast w internecie To nie tak, rodzice jej nie pozwalają bo to tzw big baby 30letnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 10 godzin temu Będę sobie pisać gdzie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, srun_official napisał: ja sobie stoje na lotnisku i czekam na samolot a wy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 10 godzin temu spadajcie nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, srun_official napisał: spadajcie nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 9 godzin temu co ty do mnie piszesz gnooju, zaraz bede w samolocie wysoko na niebie hahah nara koorwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 62 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Hawthorne Heights napisał: Nie gadam z obcymi bo nie wiadomo jaki przegryw się ukrywa xD fan Nimfetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, srun_official napisał: co ty do mnie piszesz gnooju, zaraz bede w samolocie wysoko na niebie hahah nara koorwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 4 Napisano 9 godzin temu Kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Hawthorne Heights napisał: Będę sobie pisać gdzie chcę Czy mi się wydaje czy używasz brzydkich gestów? Mamusia nie nauczyła kultury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 30 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Hawthorne Heights napisał: Będę sobie pisać gdzie chcę Nie martw się, faceci lubią się opiekować. Tylko dbaj o figurę he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 5 godzin temu Jestes Gaja, skarbie najpiekniejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, KochamKlaudiusza napisał: Jestes Gaja, skarbie najpiekniejszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srun_official 5 Napisano 4 godziny temu ja juz w lozki jestem spiacy ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 4 godziny temu A ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 4 godziny temu pic mi sie chce chyba chwile jeszcze posiedze a Ty nie musisz spac bo jutro rano do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 4 godziny temu Moze pójdę za chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach