Wujo 1 Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Hawthorne Heights napisał: Właśnie robię coś fajnego xD KUPE ROBISZ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 4 godziny temu Maciek to simp do wynajęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawthorne Heights 76 Napisano 4 godziny temu Jakiś amant po nimfie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Hawthorne Heights napisał: Jakiś amant po nimfie ODCZEP SIE OD NIMFY BO WPIERRDOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Wujo napisał: ODCZEP SIE OD NIMFY BO WPIERRDOL kto ci raczki rozbuja uszaty pedziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 4 godziny temu mnie sie nie chce pisac, dosyc sie napisalem do katiuszki u mnie na forum, teraz jej nie ma to moge odpoczac papa wolalbym sobie lezec w lozku z ukochana przytuleni, gladzic jej glowe i wlosy, dawac buziaczki w glowke i sobie gadac a nie pisanie ;(((( narka ;( moze to moj ostatni poat tutaj ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 39 Napisano 4 godziny temu Właśnie, gdzie Nimfa? 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, polak = śmieć napisał: kto ci raczki rozbuja uszaty pedziu ty krasnoludku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Właśnie, gdzie Nimfa? 🥰 TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ. WSZYSCY ZA NIĄ TĘSKNIMY BARDZO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Właśnie, gdzie Nimfa? 🥰 umarla niestety na borelioze i komplikacje po covid bo sie nie zaszczepila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 4 godziny temu ja nie tesknie za nimfa za to bede bardzo tesknil za klaudiuszem, gdy jej zabraknie i nie bede mogl z Nia popisac ;( nie badz jak Katiuszka klaudiusz i nie opuszczaj mnie ;( moze jutro bede, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 4 godziny temu nigdy nie czytalem wysrywow nimfy na 5 stron, nudzila mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polak = śmieć 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KochamKlaudiusza napisał: ja nie tesknie za nimfa za to bede bardzo tesknil za klaudiuszem, gdy jej zabraknie i nie bede mogl z Nia popisac ;( nie badz jak Katiuszka klaudiusz i nie opuszczaj mnie ;( moze jutro bede, pa Przed chwilą, KochamKlaudiusza napisał: nigdy nie czytalem wysrywow nimfy na 5 stron, nudzila mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, KochamKlaudiusza napisał: nigdy nie czytalem wysrywow nimfy na 5 stron, nudzila mnie sam jesteś wyssryw schizofreniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusza 4 Napisano 4 godziny temu wpadajcie do mnie na irc, tam jest fajniej i nikt nie banuje, mozna pisac po polsku ja juz usypiam zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wujo 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KochamKlaudiusza napisał: wpadajcie do mnie na irc, tam jest fajniej i nikt nie banuje, mozna pisac po poSlsku ja juz usypiam zegnam NIE WPADAJCIE BO TAM WIRUSY I SAME SCHIZOLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach