Trevor Berbick 6 Napisano środa o 08:55 9 minut temu, Mar_Gret napisał: Taka różnica, to żadna różnica, to się zatrze Nie zatrze 7 lat różnicy Jeżeli kobieta jest starsza jest dobre tylko jeżeli facet jest w okolicach 25-30 lat później już ta jego kobieta będzie mu przypominała matkę on przestanie mieć ochotę na jakąkolwiek czułość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano środa o 12:03 3 godziny temu, aaaaaaaaa napisał: Widzę że zdolność odczytywania ironii level promyczek ppppppppp,m jak pieprzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano środa o 12:05 3 godziny temu, Trevor Berbick napisał: Nie zatrze 7 lat różnicy Jeżeli kobieta jest starsza jest dobre tylko jeżeli facet jest w okolicach 25-30 lat później już ta jego kobieta będzie mu przypominała matkę on przestanie mieć ochotę na jakąkolwiek czułość Wyjątki od reguły też są. Genetyka się kłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano środa o 13:28 1 godzinę temu, Mar_Gret napisał: ppppppppp,m jak pieprzna Ale że o so chozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 740 Napisano środa o 14:30 Na grobach już byliśmy by ominąć tłoki. W piątek robię dzień pyszności z dyni, zupę dyniową, ciasto, gofry te akurat nie z dyni. Będę się z chłopakami objadać i oglądać blok halloweenowy na netflixe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano środa o 17:18 Ja mam imprezę w sobotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano środa o 17:54 19 godzin temu, Mar_Gret napisał: Do Polski nie przyjężdzasz? Nie masz tu nikogo z tych co odeszli? Mam ale nie przyjezdzam bo i tak Ich z grobow nie podniose a wiec nie ma sensu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano środa o 19:43 6 godzin temu, Caryca z czubrycą napisał: Ale że o so chozi? A kto by to był, Ty albo Eve. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano środa o 19:46 1 godzinę temu, Monalisa12, napisał: Mam ale nie przyjezdzam bo i tak Ich z grobow nie podniose a wiec nie ma sensu ... Wiadomo, że nie. Sens by był.To już jak uważasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano środa o 19:47 4 minuty temu, Mar_Gret napisał: A kto by to był, Ty albo Eve. Jeeeny, jak ty nie ogarniasz. To krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 83 Napisano środa o 19:48 1 godzinę temu, Monalisa12, napisał: Mam ale nie przyjezdzam bo i tak Ich z grobow nie podniose a wiec nie ma sensu ... Naprawdę zgłoś się do psychologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano środa o 19:50 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Jeeeny, jak ty nie ogarniasz. To krejzi. Tez ją miałam napisać ale nie chciałam się rozpędzać Co jej zrobił znowu Widmo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 17 godzin temu 12 godzin temu, Mar_Gret napisał: Wiadomo, że nie. Sens by był.To już jak uważasz. Sensowne to bedzie gdy w takim dniu bede sie modlila za ich dusze i o nich pamietala i nie wazne gdzie bede obecna cialem : ) A z zyjacymi moimi najblizszymi to mam staly kontakt na cam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 17 godzin temu 12 godzin temu, malowany napisał: Naprawdę zgłoś się do psychologa naprawde to odwal sie odemnie : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 14 godzin temu nie mam nie bede mial i nie mialem nigdy zadnych planow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, BSDF0RALL napisał: nie mam nie bede mial i nie mialem nigdy zadnych planow ja mam plany , jutro do Kosciola na cmentarz Passy i na kawe ze znajoma a pozniej wieczorem sprzatanie u mnie na chcacie , pranie , prasowanie i ukladanie ciuszkow letnie pochowac a zimowe na wierzch itd ..... ale mam pracy jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach