Mar_Gret 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale to właśnie chodzi o ten dreszczyk emocji pijesz od razu w sklepie i nie wiesz czy zdążysz do domu czy pobijesz rekord świata w biegach przełajowych Ja Ci bardzo dziękuję za takie atrakcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale to właśnie chodzi o ten dreszczyk emocji pijesz od razu w sklepie i nie wiesz czy zdążysz do domu czy pobijesz rekord świata w biegach przełajowych Kaszel z pewnością można tym wyleczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 2 godziny temu Mnie kefir nie rusza, ale sok z kapusty juz tak. W sumie to chyba tylko sok z kapusty, z ogorkow juz nie, nie wiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 2 godziny temu Moze zalezy do czego żołądek się przyzwyczai, bo w sumie kapustę jem najrzadziej z tych 3. Tak sobie zgaduję, moze to byc kompletna bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Mnie kefir nie rusza, ale sok z kapusty juz tak. W sumie to chyba tylko sok z kapusty, z ogorkow juz nie, nie wiem czemu. Sok z kiszonej kapusty zalecają często pić. Poprawia pracę żołądka i jelit? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1040 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Sok z kiszonej kapusty zalecają często pić. Poprawia pracę żołądka i jelit? Moje jelita i żołądek dobrze pracują. Wszystko co zdrowe zaleca się często jesc, ale czlowiek musialby miec 7 żołądków. Idę spać, dobranoc moi mili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 676 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Moje jelita i żołądek dobrze pracują. Wszystko co zdrowe zaleca się często jesc, ale czlowiek musialby miec 7 żołądków. Idę spać, dobranoc moi mili. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 15 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Fujka! Kapustę kiszę. A gzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 42 minuty temu Czwartek praca, piątek praca, sobota praca, niedziela wolne jupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 38 minut temu Wolne od czego ? Wolę pracę niż święto zmarłych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 82 Napisano 36 minut temu Wolne od pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 5 minut temu, malowany napisał: Wolne od pracy? Praca nie jest problemem gdy się lubi co się robi Edytowano 31 minut temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach