Hobbi(s)tka 46 Napisano 12 godzin temu Po latach obserwacji stwierdzam, że na podstawie Twojego opisu może i nic z tego nie będzie, ale nie uważam aby powiedziała Ci coś złego, niestosownego, niemiłego, obraźliwego... Po prostu albo głośno myślała albo była zbyt szczera w wyrażaniu tego, co myśli, jednak ma to swoje plusy bo nie tworzy na początku jakichś złudnych nadziei. Natomiast uważam i zdania nie zmienię, że faceci zbyt szybko rezygnują i zbyt łatwo się zniechęcają i poddawają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Może wymasujesz urmajowi jądra? ON jest z twojej branży Nie rozumiem po co od razu tyle nienawiści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Hobbi(s)tka napisał: Nie rozumiem po co od razu tyle nienawiści. Ale jakiej nienawiści nie chcesz ulżyć urmajowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 72 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Hobbi(s)tka napisał: Po latach obserwacji stwierdzam, że na podstawie Twojego opisu może i nic z tego nie będzie, ale nie uważam aby powiedziała Ci coś złego, niestosownego, niemiłego, obraźliwego... Po prostu albo głośno myślała albo była zbyt szczera w wyrażaniu tego, co myśli, jednak ma to swoje plusy bo nie tworzy na początku jakichś złudnych nadziei. Natomiast uważam i zdania nie zmienię, że faceci zbyt szybko rezygnują i zbyt łatwo się zniechęcają i poddawają. Nie powiedziała nic złego, była bardzo miła. Naprawdę mam bardzo mało mięśni moja mama tego nie rozumie. Będę krócej żył przez to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ale jakiej nienawiści nie chcesz ulżyć urmajowi? Mimo wszystko życzę miłej drugiej części dnia. Pierwsza chyba nie za bardzo udana...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Hobbi(s)tka napisał: Mimo wszystko życzę miłej drugiej części dnia. Pierwsza chyba nie za bardzo udana...? Nie wiem co widzisz zdrożnego w pomocy bliźniemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Urmaj napisał: Nie powiedziała nic złego, była bardzo miła. Naprawdę mam bardzo mało mięśni moja mama tego nie rozumie. Będę krócej żył przez to. A co ma Twoja mama do tego? Ma wziac pompke i Ci je napompowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Nie wiem co widzisz zdrożnego w pomocy bliźniemu Czemu sama nie skorzystasz ze swojej rady?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 418 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Bo ja nie lubię rolników z zasuszonymi jajami ale ty weźmiesz wszystko no i ja nie jestem gorliwą katoliczką nie muszę pomagać bliźnim To nie jest Iskra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: To nie jest Iskra. Hahaahah dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 11 godzin temu Kurde, też mnie zaćmiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 418 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Hahaahah dzięki To ta druga od kleksa (Cleo, czy jakoś tak). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Hahaha mogłam się zorientować po 1 odmowie masowania jaj urmajowi Jesteś na szczycie kafeteriozy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: To ta druga od kleksa (Cleo, czy jakoś tak). A to nie przewrotna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 11 godzin temu Iskra by mu wymasowala po kolezensku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: A to nie przewrotna? Tej, zaraziłaś się od libeda trafnością 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 11 godzin temu To chyba ta Finlandia, ta od toksycznej matki i meneli w klatce, ktorzy ja podrywaja. Chyba ze juz mi sie wszystko myli co tez jest mozliwe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 121 Napisano 11 godzin temu 5 godzin temu, Urmaj napisał: Na razie nie odpisuje. Dyplomatycznie się pożegnała żeby nie mówić czegoś wprost i nie robić ci przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 121 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Urmaj napisał: Nie powiedziała nic złego, była bardzo miła. Naprawdę mam bardzo mało mięśni moja mama tego nie rozumie. Będę krócej żył przez to. Już jesteś na tyle duży aby samodzielnie myśleć i nie słuchać mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niedługo zbankrutuje huh 8 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Urmaj napisał: Nie powiedziała nic złego, była bardzo miła. Naprawdę mam bardzo mało mięśni moja mama tego nie rozumie. Będę krócej żył przez to. Coś ty robił całe życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To chyba ta Finlandia, ta od toksycznej matki i meneli w klatce, ktorzy ja podrywaja. Chyba ze juz mi sie wszystko myli co tez jest mozliwe. Nie, tamta była głupiej powtarzalna i prosta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, selkie napisał: To ta druga od kleksa (Cleo, czy jakoś tak). Tak, "to ta druga". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: To chyba ta Finlandia, ta od toksycznej matki i meneli w klatce, ktorzy ja podrywaja. Chyba ze juz mi sie wszystko myli co tez jest mozliwe. No normalnie miłość przez Ciebie przemawia. Czujesz do mnie jakąś miętę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie, tamta była głupiej powtarzalna i prosta Dzięki za komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Hobbi(s)tka napisał: No normalnie miłość przez Ciebie przemawia. Czujesz do mnie jakąś miętę? Nie, wydaje Ci sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie, tamta była głupiej powtarzalna i prosta Aha, to nie wiem w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Bo ja nie lubię rolników z zasuszonymi jajami ale ty weźmiesz wszystko no i ja nie jestem gorliwą katoliczką nie muszę pomagać bliźnim Z mojej branży?? Ja nie jestem rolniczką moja droga. Jak już to daleko mojej branży do tej o której wspominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Aha, to nie wiem w takim razie. Najgorzej jest wiedzieć i zapomnieć. Na szczęście zawsze mogę zapytać Ewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Nie, wydaje Ci sie. Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. Edytowano 10 godzin temu przez Hobbi(s)tka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 121 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Niedługo zbankrutuje huh napisał: Coś ty robił całe życie? Chodził przy krowach tudzież innych domowych zwierzątkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach